Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Промяна в мениджмънта на Силвър Стар

31.05.2023

Директорът продажби Катя Боянова се пенсионира

Промяна в мениджмънта на Силвър Стар

След хиляди продадени автомобили и повече от 35 години работа за Mercedes-Benz в България от месец юни 2023 година г-жа Катя Боянова, директор „Продажби на леки автомобили“ в Силвър Стар, се отдава на заслужена почивка в пенсия.

[✕]В продължение на три десетилетия нейният професионален път беше изцяло посветен на автомобилната марка и удовлетвореността на нейните клиенти у нас.

„Ръководството на компанията благодари на г-жа Боянова за отдадеността и последователността в налагането и утвърждаването на марката Mercedes-Benz в България. Енергията, която тя винаги е влагала в работата през годините, допринесе за това автомобилите с трилъчата звезда да се превърнат в мечта и символ на успеха. За нашия екип тя остава верен приятел и съмишленик и занапред“, споделя г-н Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на Силвър Стар.

„Чест и привилегия бе да работя неуморно за Mercedes-Benz и с екипа от професионалисти, който изградихме тук през годините. Най-голямото признание за мен в професионален план е удовлетворението и лоялността на клиентите към марката, които спечелихме и поддържаме вече поколения наред сред тях. Благодаря на колегите си и на ръководството на Силвър Стар, че бяха мой верен спътник зад волана и им желая все така уверено да държат посоката на успеха и занапред“, сподели Катя Боянова в последния си работен ден.

Екипът на Силвър Стар пожела на г-жа Боянова крепко здраве, щастие и още безброй лични пътувания до вълнуващи дестинации с Mercedes-Benz!

<< Обратно към новините