Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

UTA Edenred вече предлага плащане на пътни такси в Сърбия

31.05.2023

UTA Edenred вече предлага плащане на пътни такси в Сърбия

UTA Edenred, водещ доставчик на услуги в сферата на мобилността в Европа и копания от групата на Edenred, вече дава възможност на своите клиенти да плащат пътни такси в Сърбия чрез електронно тол отчитане (ETC).

[✕]Плащането на територията на Сърбия става с използването на ENP (Elektronska Naplata Puta) бордово устройство (OBU). За да получат ENP OBU, UTA Edenred клиентите просто представят тяхната UTA карта на избрани точки за продажба на Putevi Srbije - сръбският национален пътен оператор. Не се изисква предварителна поръчка или регистрация. Пътните такси се таксуват в автоматичен режим на последващо плащане на отсечки.

Сръбската тол услуга обхваща автомобили от класовете 2, 3 и 4, а сега UTA Edenred я прави по- лесна от всякога за клиентите си, които използват сръбската платена пътна мрежа, която е с дължина 937 км. Получаването на ENP OBU чрез UTA картата не само пести време, но и опростява администрирането, с една консолидирана фактура.

Олаф Шнайдер, директор Tolls & Business Services в UTA Edenred, споделя: "Нашето забележително портфолио от решения за пътни такси прави ключовата разлика за нашите клиенти от транспорта и логистиката. Включването на Сърбия - важна дестинация и транзитен пазар, опростява паневропейската мобилност още повече."

UNION TANK Eckstein GmbH & Co. KG (UTA Edenred) e един от водещите разпространители на карти за горива и сервизни услуги в Европа. С картовата система на UTA Edenred комерсиалните оператори на автопаркове, с всякаква големина имат достъп до повече от 79 000 пункта в 40 европейски държави.

Edenred е водеща дигитална платформа за услуги и разплащания, подкрепяща ежедневно транспортните компании в работата
им, свързваща над 52 милиона потребители и 2 милиона търговски партньори в 45 партньорски държави с повече от 950 000 корпоративни клиенти.

<< Обратно към новините