Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

2023 г. ще бъде електрическата година на PEUGEOT

05.10.2022

2023 г. ще бъде електрическата година на PEUGEOT

2023 г. ще бъде година на силно ускорение в електрификацията на гамата на PEUGEOT: от първата половина на 2023 г. всички модели на марката ще се предлагат с едно или повече електрифицирани задвижвания.

[✕]


 

Това ще даде на PEUGEOT най-широкия „е-избор“ в Европа с много нови модели и технологии.

От електрически велосипеди до ванове, електрически скутери и пътнически автомобили, PEUGEOT ще посрещне всички нужди от електрическа мобилност и ще направи още една крачка към целта си да продава в Европа само превозни средства с 0% емисии до 2030 г. Въвеждането на нови хибридни задвижвания от началото на 2023 г., първоначално при PEUGEOT 3008 и PEUGEOT 5008, ще разшири технологичното предлагане, добавяйки ги към новите 100% електрически задвижвания на E-208 и E-308, и тези с водородни горивни клетки.

2023 г. ще бъде „електрическа година“ за PEUGEOT, като марката ще представи нови модели и технологии в своята гама. PEUGEOT ще бъде първата марка на Stellantis, която лансира новото поколение хибридни задвижвания на групата, като още веднъж подчертава желанието си да даде на възможно най-много хора достъп до електрифицирана мобилност.

Новият PEUGEOT e-EXPERT Hydrogen с горивна клетка е мобилност с нулеви емисии за професионалисти. Оборудван с технология за водородни горивни клетки, новият PEUGEOT e-EXPERT Hydrogen е предложението на PEUGEOT за професионалистите, търсещи най-иновативните решения за мобилност с нулеви емисии.

Основното предимство на напълно електрическия PEUGEOT e-EXPERT Hydrogen се крие в намаленото време за зареждане на резервоара за водород, което е само 3 минути. С пробег от 400 км, 100 кВт мощност и 260 Нм въртящ момент, PEUGEOT e-EXPERT Hydrogen може да носи до 1000 кг полезен товар в товарен обем от 6,1 куб. м.

Сред останалите акценти в портфолиото на компанията са: Всички модели на PEUGEOT ще се предлагат с електрифицирано задвижване от 2023 г. PEUGEOT ще предлага най-широката гама от решения за електрическа мобилност в Европа. Нов хибриден двигател за PEUGEOT 3008 и 5008. Рекордна ефективност за новите PEUGEOT e-208, e-308 и e-308 SW. PEUGEOT e-Streetzone, нов 100% електрически скутер.

<< Обратно към новините