Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Започва втората част от техническите обучения на Knorr-Bremse

05.10.2022

Започва втората част от техническите обучения на Knorr-Bremse

На 17 и 18 Октомври е третото обучение „Truck and Bus Electronic Systems Training – TBEST, част 1 (Air treatment & clutch compressor)“. То ще включва информация за системите, който се вграждат в товарни автомобили и автобуси като EAC 1, EAC 2, EAC 2.1, EAC 2.5 и New Clutch Compressor.

[✕]Въведение в структурата, работата и компонентите на електронните системи на съвременните превозни средства и в диагностичните възможности при системите с използване на платформата NEO Green.

На 24 и 25 октомври ще бъде четвъртото обучение „Truck and Bus Electronic Systems Training - TBEST част 2 (EBS & Neo Green)“. То ще включва информация за системите, вграждани в товарни автомобили и автобуси (EBS 2.3, EBS 5, EBS 7, ELC и Neo Green). Въведение в структурата, работата и компонентите на електронните системи на съвременните превозни средства (ABS; EBS; ELC) и диагностичните възможности с използването на платформата за диагностика NEO Green.

На 21 ноември 2022 г. е петото обучение „Pneumatically Operated Disc Brake Training – ADBT“. То включва подробна информация за устройството и принципа на работа на всички видове спирачни апарати Knorr-Bremse. Ще бъдат разяснени основните похвати и техники за ремонт на спирачните апарати с използване на специалния инструмент за ремонт на апарати на Knorr-Bremse. Участниците в обучението ще могат да ремонтират демо апарати и да научат нови техники.

Такса за участие: 100 евро на ден на участник.

Първите две обучения продължават 2 дни, третото – 1 ден. Местата за всяко обучение са ограничени до 20.
Място на провеждане: Център за обучения на Knorr-Bremse в гр. Сливница, ул. Хан Крум 1А.
 

<< Обратно към новините