Печатайте изгодно документи в движение с мобилните принтери на Brother.

Евромаркет отбеляза 30-годишен юбилей

03.10.2022

Евромаркет отбеляза 30-годишен юбилей

Евромаркет отбеляза своя 30-годишен юбилей със стилно тържество и мащабно изложение на машини. Събитията се проведоха в Евромаркет Сити – обновеният корпоративно-сервизен център на компанията в София.

[✕]


 

Г-жа Боряна Радева, главен мениджър, г-н Димитър Илчев, главен мениджър, и г-н Ивайло Борисов – главен изпълнителен директор на Евромаркет, бяха домакини на гала вечеря, по време на която посрещнаха отбрани гости от международната си партньорска мрежа. Сред присъстващите бяха представители на световни лидери като Komatsu, Manitou, McCloskey International, CIFA, Ammann, Gedore, Bosch, Lincoln Electric, Harris, DN Solutions, Parker Hannifin, Mitutoyo, Toyota Material Handling и много други. На тържествата присъстваха и представители на топ мениджмънта на България – лидери на водещи компании от индустрията, минното дело и строителството.

Първи поздрав към гостите отправи г-н Димитър Илчев. „Щастлив съм, че тази вечер съм заобиколен от толкова много познати лица, толкова много приятели, толкова много хора, с които работим толкова години заедно, от основаването на компанията, от зората на демокрацията, с които заедно сме изграждали пазара тухла по тухла, с които сме участвали в толкова много проекти заедно. Благодаря Ви, че споделяте с нас този изключителен момент, а именно - нашия 30-годишен юбилей“, сподели Илчев.
 
След него думата взе първата дама на Евромаркет – Боряна Радева, главен мениджър на компанията, която благодари на всички присъстващи за уважението и доверието – на акционерите, на бизнес партньорите, на клиентите и на екипа. „Всички ние работим заедно, като едно цяло, и нашето богатство е в единството. Благодарение на него успяваме в името на една обща цел – да бъде нашата страна по-модерна, по-добра за живот, а ние да бъдем по-добри утре, отколкото сме днес“, сподели Боряна Радева. Тя изказа специални благодарности на служителите на Евромаркет и обяви създаването на стипендия „30 години Евромаркет“ – финансова подкрепа за талантливите деца на работещите в компанията.
 
„Скъпи клиенти, за нас познаването на вашите нужди, желания и очаквания е основен приоритет. Ние разбираме, че високата производителност, ниските експлотационни разходи и минималният престой на вашите машини са в основата на вашата конкурентноспособност. Затова нашите основни усилия са насочени към предлагането на качествено и високопроизводително оборудване, към предоставянето на високоефективни и енергоспестяващи решения и осигуряването на максимално качествено и бързо сервизно обслужване“, каза главният изпълнителен директор на компанията Ивайло Борисов.

Тържествата по случай 30-годишния юбилей на Евромаркет бяха черешката на тортата в отпразнуването на годишнината. Но за да бъде поводът още по-специален, компанията бе организирала мащабно изложение на машини – Дни на отворените врати, които се проведоха за първи път в Евромаркет Сити – комплекс от търговски, сервизни, изложбени и демонстративни площи.

В рамките на няколко дни, от 29 септември до 1 октомври, посетителите имаха възможност да разгледат експонати от целия продуктов каталог на Евромаркет – строителни, минни и индустриални машини и оборудване. Показани бяха конвенционални, хибридни и интелигентни багери Komatsu, ротационни телехендлери Manitou, бетон-помпи CIFA, компресори Gardner Denver, генератори от KOHLER-SDMO, заваръчни роботи PANASONIC и заваръчна техника Lincoln Electric, складова техника Toyota Material Handling от Евромаркет Кари, широка гама професионални инструменти и автосервизно оборудване и много други.

Дните на отворените врати бяха съпроводени от шоу програма, атракции и кетъринг. Гостите можеха да наблюдават или да се включат като участници в състезания със складова техника Toyota Material Handling и строителна техника Komatsu.

<< Обратно към новините