Делян Костов, управител на Frotcom България, в Срещи на кафе на 30 септември

26.09.2021

Делян Костов, управител на Frotcom България, в Срещи на кафе на 30 септември

В излъчваните ни на живо Срещи на кафе в края на този месец ще се пренесем в света на новите технологии и как те променят транспорта. Защото Делян Костов има какво интересно да сподели с нас точно по тези теми.

[✕]

 

Редовните зрители и слушатели на Срещи на кафе вероятно вече са запомнили, че водещата Снежина Баджева всеки път благодари на фирма Frotcom за подкрепата при излъчването на тези наши срещи. Този път обаче ще имаме възможност да разговаряме лице в лице с Делян Костов, управител на Frotcom България. И не, няма да говорим за спонсориране, а по много други интересни теми – например как понятието транспорт вече се замества с понятието мобилност, какви са тенденциите в начините, по които в бъдеще ще се придвижват хора и стоки, как пазарът на мобилност всъщност става пазар на софтуерни услуги и как хората ще ги ползват, кои ще са новите играчи на пазара, как и какво се очаква да се промени в нуждите на транспортните фирми и оттам и продуктите, които те търсят.

Ще засегнем, разбира се, и темата за телематичните услуги и Делян обеща да ни каже кое е новото при тях както сега, така и какво се очаква в по-близко и по-далечно бъдеще.

Ще си поговорим също така за хобита, екология, благотворителност...

За да чуете разговора с Делян Костов по тези и други теми, включете се безплатно в срещата Live на Facebook страницата на списание ЛОГИСТИКА на 30 септември (четвъртък) от 16 часа.

И да, СРЕЩИ НА КАФЕ, продължава да се излъчва с подкрепата на Frotcom България.

 

<< Обратно към новините