EVC ще инсталира 100 000 точки за зареждане на електрически превозни средства

15.04.2021

EVC ще инсталира 100 000 точки за зареждане на електрически превозни средства

Във Великобритания инфраструктурата за зареждане на EV не успява да се справи с търсенето на електрически превозни средства.

[✕]Наскоро Policy Exchange заяви, че Обединеното кралство ще се нуждае от около 400 000 публични точки за зареждане до края на десетилетието, за да отговори на изискванията.

Базираната в Брайтън EVC се стреми да изгради устойчиво бъдеще, като бързо да отговори на изискванията на предстоящата електро революция. „Нашата мисия е да осигурим достъпно зареждане в Обединеното кралство чрез инсталиране на 100 000 точки за зареждане на EV до 2026 г.“, заявява Ник Балами, управляващ директор на EVC.

EVC се фокусира и върху други екологични начинания като Проекта за чист въздух, стартиран през 2021 г., работещ с благотворителни организации за противодействие на глобалното обезлесяване.

Следвайки неотдавнашното правителствено съобщение, регламентиращо забрана на продажбата на всички бензинови и дизелови превозни средства до 2030 г., EVC ще предостави цялостни решения за управление, за да отхвърли тежестта на разпоредбите в Обединеното Кралство.

<< Обратно към новините