Transpotec Logitec ще бъде през юни 2021 в Милано

02.12.2020

Transpotec Logitec ще бъде през юни 2021 в Милано

Transpotec Logitec, италианското изложение номер едно за автомобилен транспорт и логистика, ще се проведе във Fiera Milano между 10 и 13 юни 2021 г.

[✕]

Предвид конкретните изисквания на пазара, Fiera Milano определи нова дата, за да позволи изложението да използва максимално своя потенциал и да потвърди централната си позиция в бранша, който през последните месеци демонстрира своята ключова роля в транспортирането на храни и фармацевтични продукти от първа необходимост.

Първото събитие за индустрията, което ще се проведе в Европа през 2021 г. е Transpotec Logitec. То работи в открит диалог с цялата логистична общност и се готви да потвърди позицията си като основно изложение за индустрията като цяло. То предлага уникална възможност за производителите да представят своите нови превозни средства и решения, както и за посетителите да се убедят сами какво е новото на пазара.

[✕]


Като интегрирана платформа за бизнес и съдържание, събитието ще се фокусира върху въпроси, оказващи конкретно въздействие върху компаниите, логистичните процеси и компетентността на професионалистите в бранша. Устойчивостта, безопасността и професионалното обучение са основният фокус на изложението, което ще покаже най-новите превозни средства и нарастващата им интеграция с логистични решения. По този начин проектът дава място на въпроси, които ще бъдат предмет на образователни уебинари и ще се проведат през следващите месеци в подготовка за предстоящото събитие през юни.

Новият график ще позволи на изложителите и посетителите да се възползват пълноценно от откритите зони: районът Largo Nazioni, непосредствено пред залите, ще бъде арена на очакваните с нетърпение тест драйвове.

Транспортните специалисти могат да изпробват нови тежки превозни средства и иновации на борда с тестови шофирания както вътре, така и извън изложбената площ, за да демонстрират своята надеждност, комфорт и безопасност при всякакви условия.

Лекотоварните превозни средства също ще бъдат на разположение за изпитания, със специален фокус върху електрическите и хибридните превозни средства. Откритите зони ще бъдат арена за среща на тунинговани камиони с уникални персонализации, включващи и най-добрите опции и бордови технологии.

<< Обратно към новините