НОВО: Абонирайте се за електронна версия на сп. КАМИОНИ! Включете се в 23. издание на КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията в България 2020.

SAF INTRA - PREMIUM покритие

24.01.2020

SAF INTRA - PREMIUM покритие

САФ – Холанд, доставчик на части и компоненти за индустриални превозни средства, предлага специално допълнително защитно покритие - PREMIUM COATED. Гаранционният срок за него е 10 години.

[✕]

Осите на производителя с такова покритие са отличното решение за превозни средства, които работят по заснежени и заредени участъци. Покритието е устойчиво на външни въздействия: луга и сол, хвърляни по пътищата, прахови частици, влага и други.

То осигурява по-дълъг живот на осите на ремаркета, полуремаркета и други превозни средства и машини, повишава и икономическата ефективност.

[✕]


PREMIUM COATED е многоетапен процес, с трислойно цинково покритие, което предпазва от корозия и предлага отлични механични свойства.

Гредата се покрива с прахов слой, следва катодно потапяне за оптимална защита и нанасянето на боя на цинкова основа, чрез електростатичен процес, която достига дори до малките и скрити ъгли, вдлъбнатини и кухини на гредата. Процесът завършва с последен покривен слой и сиво покритие, което може да бъде боядисано по избор.

<< Обратно към новините