Първият Mercedes-Benz Boutique в България отвори врати

03.12.2019

Първият Mercedes-Benz Boutique в България отвори врати

На 2 декември 2019 г. Силвър Стар представи в Sofia Ring Mall уникална за пазара концепция за Mercedes-Benz, комбинираща премиум автомобили и богата лайфстайл колекция от аксесоари на едно място.

[✕]

Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на Силвър Стар и Димитриос Папулис, изпълнителен директор на Sofia Ring Mall прерязаха символичната лента, с което официално откриха първия Mercedes-Benz Boutique в България. Новата локация се отличава със собствен стил и модерен дизайн. Проектът на генералния дистрибутор на марката у нас цели да предостави различно изживяване за любителите на немския бранд близо до тяхното ежедневие.

„Нашата нова локация дава възможност на всеки посетител на мола да се докосне до света на Mercedes-Benz отблизо. Силвър Стар е първата компания в региона, която реализира подобен проект за немския автомобилен бранд като концепция. Вярваме, че Sofia Ring Mall е правилното място за него – близо до нашите клиенти и техните очаквания за едно ново преживяване“, сподели по време на откриването Ролф-Юрген Заерле, главен изпълнителен директор на Силвър Стар.

„Ние от Sofia Ring Mall сме отдадени на това да създадем едно любимо за посетителите ни място, което ги вдъхновява, образова, където се забавляват и се социализират. Нещо повече, стараем се във всеки един аспект да привличаме водещите световни марки. Ето защо за нас е особено вълнуващо да работим заедно с екипа на Силвър Стар за представянето на света на Mercedes Benz“, каза Димитриос Папулис, изпълнителен директор на Sofia Ring Mall.

10 демонстрационни автомобила ще са на разположение всеки ден от седмицата за тестово шофиране. Желаещите да си подарят изживяването Mercedes-Benz ще могат да избират от най-новите модели на марката като компактните A-class и B-class, любимите E-class и CLA, и SUV лидерите GLE, GLC и GLS. Със съдействието на обучени консултанти клиентите ще се запознаят отблизо с продуктовата гама и ще научат повече за характеристиките на автомобилите, които Силвър Стар предлага на българския пазар. На регулярна база компанията ще представя различни нови модели за тестдрайв на място.

[✕]


Селекция от над 200 вида аксесоари, сред които дрехи, шапки, куфари, парфюми, часовници, велосипеди ще са в постояната колекция на обекта в Sofia Ring Mall. Любителите на премиум марката ще могат също да изберат и поръчат допълнително от над 1000 артикула в каталога на Mercedes-Benz.

<< Обратно към новините