TRATON пуска Истории за иновациите

13.11.2019

TRATON пуска Истории за иновациите

Новото печатно и онлайн издание на групата дава различна перспектива към света на TRATON.

[✕]

„Истории за иновациите“ от TRATON разкрива, че иновациите са нещо повече от обикновени технологични продукти. Успешните иновации оживяват благодарение на хора, които работят хармонично в екип. Всеки допринася по свой начин и всички работят заедно за постигане на общата цел. В крайна сметка, заедно със своите компании - MAN, Scania и Volkswagen Caminhões e Ônibus, TRATON GROUP си поставя ясна цел: да стане глобален лидер в сегмента на автомобилите за работа.

„Фамилията на TRATON все още е млада, но се разрастваме благодарение на традициите, които носят нашите марки автомобили за работа. Убедени сме, че по-добрият транспорт означава по-добър свят и се стремим да правим точно това, ден след ден. Всеки служител в нашите екипи е от значение, докато работим, за да постигнем целта си", обяснява Андреас Реншлер, изпълнителен директор на TRATON GROUP.

[✕]


Новото издание предоставя конкретна информация: как хората работят заедно в компания, ангажирана с мотото - „Трансформация на транспорта“? Как обединявате интересите на три марки от различни държави и пазари, за да създадете нещо по-голямо? И как компанията всъщност определя концепцията си за иновации?

В съчетание с модерните формати за снимки и видео, „Истории за иновациите“ са интегрирани като централен елемент в корпоративния уебсайт. Печатно издание в ограничен тираж беше издадено за TRATON Innovation Day, който се проведе в началото на октомври 2019 г. в Сьодертале, Швеция.

<< Обратно към новините