Karsan достави 227 Menarinibus Citymood на Рим

13.11.2019

Karsan достави 227 Menarinibus Citymood на Рим

Турският производител Karsan е доставил 227 автобуса Menarinibus Citymood, произведени в завода на компанията в Бурса в партньорство с Industria Italiana SpA (IIA). Karsan притежава 28,6% от акциите на италианската компания.

[✕]

Задържайки високите нива на износ, Karsan е доставил 10-метрови и 12-метрови дизелови и CNG автобуси за обществения транспорт в Рим само в рамките на пет месеца.

Изпълнителният директор на Karsan Окан Баш заяви, че с 227-те превозни средства за Рим, компанията е получила поръчки за Citymood на стойност 90 милиона евро през 2019 г., а до края на годината ще се произведат над 500 бройки Citymood.

[✕]


"Откакто започнахме сътрудничеството си с IIA, износът на автобуси Citymood ще надвиши 1.000 бройки до края на 2019-а. Нашите превозни средства, които се използват в момента в Рим, работят двадесет часа на ден, всеки ден от седмицата с 99% обслужване. Това показва, че ние предоставяме огромна добавена стойност на Рим по отношение на приходите на общината"., каза Баш.

Karsan предлага транспортни решения, съобразени с нуждите от мобилност, произведени в завода в Турция и продължава глобалния износ, огромна част от който е за европейския пазар.

В Рим, който е посещаван от приблизително 7,2 милиона туристи всяка година, IIA ще поеме всички услуги по поддръжка, ремонт и следпродажбено обслужване на 227-те автобуса Menarinibus Citymood. Citymood решава проблемите с обществения транспорт с 12,1-метровата и 10,6-метровата си версии с капацитет съответно от 96 и 84 пътници. Автобусът предлага висококачествен транспорт с функциите си като практична достъпна рампа, зона за инвалидни колички, оригинална ниска подова конструкция и независимо предно окачване.

<< Обратно към новините