Зимната гама на Nokian Tyres

21.10.2019

Зимната гама на Nokian Tyres

Първокласни зимни гуми, които помагат при всички метеорологични условия.

[✕]

За да помогне да се справите с капризите на европейската зима най-северният производител на гуми в света предлага гама висококачествени зимни гуми. Най-новото попълнение в семейството на зимните гуми на Nokian Tyres за предстоящия сезон е Nokian WR Snowproof, предлагаща сигурно и комфортно шофиране.

Nokian WR Snowproof е нова първокласна зимна гума, създадена, за да предлага най-висока, съвременна безопасност по време на пътешествията ви през различни зимни условия. Тя осигурява изключителна комбинация между първокласно сцепление и предвидимо, балансирано шофиране, отговаряйки на нуждите на шофьорите от Източна Европа през зимата.

[✕]


Nokian WR Snowproof осигурява отлично сцепление през зимата, както на сняг, така и на киша и друга подобна настилка – характеристика, която водачите на автомобили очакват, и която често им е от полза в реални ситуации. Стабилното сцепление е базирано на концепцията Alpine Sense Grip, докато уникалната каучукова смес Alpine Grip гарантира, че гумата ще се представи добре в широк температурен диапазон от меки до студени зимни условия.

Новите гуми се предлагат в категории за скорост Q (160 км/ч), T (190 км/ч), H (210 км/ч), V (240 км/ч) and W (270 км/ч), а размерите в цялата селекция обхващат 55 продукта от 14 до 20 инча. Новите Nokian WR Snowproof са достъпни за потребителите от есента на 2019 г.

Зимната гума Nokian WR SUV 4 е специално разработена за шофьорите на SUV в Централна и Източна Европа осигурявайки най-добро представяне на сняг, киша и силен дъжд. Без значение дали шофирате на магистрали, натоварени с трафик градски улици или планински пътища, усещането при шофиране е контролирано и предвидимо както по хлъзгави, така и сухи пътища. Първокласната гума предоставя отлично съчетание от представяне на сняг, управление на мокра и суха настилка, както и устойчивост на аквапланинг. В сравнение с пет различни премиум конкуренти Nokian WR SUV 4 се представя по-добре в страничното сцепление, както и при спиране на сняг и лед.

Nokian WR SUV 4 се предлага в категории за скорост H (210 км/ч), V (240 км/ч) and W (270 км/ч), а цялостната селекция покрива 57 продукта от 16 до 21 инча.

Спортната зимна гума Nokian WR A4 оптимално съчетава характеристиките за маневреност и надеждно сцепление през зимата. Тя предлага балансирано шофиране за спортни автомобили в бързопроменящи се метеорологични условия. По време на снеговалеж тя запазва предвидимо сцепление, както в дълбок сняг, така и в киша. Можете да разчитате на нея да ви прибере безопасно у дома. Nokian WR A4 има изключително ниско съпротивление при търкаляне, по-нисък разход на гориво и по-малко вредни емисии в сравнение с традиционните си конкуренти.

Селекцията от размери на тази първокласна зимна гума за високопроизводителни автомобили обхваща от 16 до 21 инча и категории за скорост от H (210 км/ч) до W (270 км/ч). Разностранната селекция също включва и размери за модерни електрически автомобили като Tesla Model S.

Продуктовото семейство на Nokian Weatherproof предлага една от най-обширните продуктови гами за Централна и Източна Европа в сегмента на всесезонните гуми. Те са предназначени за шофьори, които искат да имат безопасни гуми за сняг и киша, но които също така искат да шофират ефективно и без усилия и през лятото.

<< Обратно към новините