Volkswagen CV с нов онлайн магазин

16.05.2019

Volkswagen CV с нов онлайн магазин

Volkswagen Commercial Vehicles стартира първия онлайн магазин за почти нови употребявани автомобили. Клиентите могатда си поръчат по интернет някой от моделите на Caddy, Multivan, Caravelle, California и Amarok.

[✕]

На страницата nutzfahrzeugsuche.de/kaufen, може да се открие подходящото използвано превозно средство и да се поръча директно за доставка. Като екстра, в цената на всички онлайн поръчки се включва безплатна регистрация на автомобилите и доставка до адрес в рамките на 14 дни.

Каталогът от пдедложения е съставен изключително за онлайн магазина и включва лизингови автомобили на служители от компанията, и на корпоративни клиенти. Те са тествани от производителя, повечето са произведени в рамките на последната година, с до 30 000 километра пробег.

[✕]


Договор за покупка може да се подпише само с няколко кликвания, а след това воизлото може да се заплати с директен банков превод. Ще бъде включена и опцията за получаване на финансиране от AutoCredit от Volkswagen Bank GmbH. За консултация клиентът може да се свърже с екипа на VGSG чрез чат или телефон.

<< Обратно към новините