borsa.kamioni.bg - обяви само за автомобили за работа. Вижте ги!  Публикувайте вашата сега!  Абонирайте се още сега за 2019 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

10 Fuso еCanter за Лисабон

13.07.2018

10 Fuso еCanter за Лисабон

Daimler Trucks предостави 10 изцяло електрически лекотоварни камиона Fuso еCanter на градската администрация на португалската столица Лисабон.

[✕]

Португалското правителство подкрепя развитието на електрическата версия на Fuso Canter още от 2010 г. През 2015 г. Лисабон, Синтра и Порто започнаха полеви тестове на пилотния модел Canter E-Cell в ежедневния транспорт.

Сегашният eCanter на Fuso e 7,5-тонен лекотоварен камион с възможност ежедневно да изминава около 100 км. Лисабон използва превозните средства за общинското озеленяване и извозването на отпадъците. С помощта на Fuso eCanter, Лисабон има за цел да намали емисиите на шум и емисии от работещите в градската среда превозни средства.

Fuso eCanter не е новост за Лисабон. Той се използва в португалската столица и още пет метрополии - Токио, Ню Йорк, Берлин, Лондон и Амстердам от 2017 година насам.

Fuso произвежда eCanter за пазарите в Европа и САЩ в своя завод в Трамагал, Португалия на същата производствена линия както и конвенционалния Canter.

<< Обратно към новините