borsa.kamioni.bg - обяви само за автомобили за работа. Вижте ги!  Публикувайте вашата сега!  Абонирайте се още сега за 2019 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

Реформата на Тръмп ще помогне на средния американец

12.10.2017

Реформата на Тръмп ще помогне на средния американец

Предложението за радикална промяна в данъчното облагане ще „направи данъците прости, лесни и справедливи“ към трудолюбивите американци, каза президентът Доналд Тръмп пред шофьори на товарни автомобили в Пенсилвания.

[✕]

Тръмп, който се качи в черен камион Mack заяви, че неговата данъчна „рамка“ ще доведе до по-нисък данък общ доход, по-ниски данъци за малките фирми и намаляване на корпоративния данък от 35 на 20%. По думите му предложението ще помогне най-вече на средната класа, като по изчисления на негови икономически съветници средното американско домакинство ще си увеличи доходите с около 4000 долара годишно.

Един от начините да се постигне това, според Тръмп, е да се сложи край на политиката, която обезсърчава американските компании да внасят приходите си от дейност в чужбина обратно в САЩ.Американският президент каза още, че е отворен към двустранно търговско споразумение с Канада, ако не бъде постигнато съгласие с Мексико за преразглеждане на Северноамериканското споразумение за свободна търговия (НАФТА). Попитан от репортер дали може да се запази свободната търговия с Канада, ако преговорите за НАФТА с Мексико се провалят, той отговори, че дори да не се споразумеят с едната страна, САЩ ще сключат сделка с другата.

<< Обратно към новините