borsa.kamioni.bg - обяви само за автомобили за работа. Вижте ги!  Публикувайте вашата сега!  Абонирайте се още сега за 2018 г.  Изберете и спечелете с комбиниран абонамент  + 

Награда за Schmitz Cargobull S.Ko Cool в Русия

12.09.2017

Награда за Schmitz Cargobull S.Ko Cool в Русия

Schmitz Cargobull печели награда „Ремарке на годината“ в Русия за своя модел S.Ko Cool.

[✕]

На официалната церемония по връчването на тазгодишните награди за „Най-добър търговски автомобил в Русия 2017“, която се проведе по време на изложението Comtrans 2017 в руската столица Москва, президентът на журито Александър Солнцев връчи наградата на главният изпълнителен директор на Schmitz Cargobull AG Андреас Шмиц.

Като основна заслуга за спечелването на наградата е приносът на ремаркето за увеличаване ефективността на автомобилния транспорт. Допълнителни параметри, като новаторски технически решения, намаляване на оперативните разходи и наличието на други услуги, също са изиграли важна роля при определянето на победителя, споделиха от журито при връчването на наградата.

„Русия е важен пазар, който е особено важен за нашата компания, а и лично на мен. Ето защо ние сме щастливи, че пазарът тук отново започна да расте. За нас тази награда е символ на доверието в нашите услуги и качеството на продуктите ни“, каза Андреас Шмиц.

<< Обратно към новините