150 полуремаркета Kässbohrer за ICTS Group

09.08.2017

150 полуремаркета Kässbohrer за ICTS Group

Kässbohrer достави над 150 полуремаркета на ICTS Group. В поръчката влизат и полуремаркета от модела Kässbohrer K.SCS M за интермодални превози. През следващите месеци Kässbohrer ще достави още 100 полуремаркета на същата компания, с което броят на превозните средства от тази марка в парка на ICTS Group ще надмине 250.

[✕]

Докато повечето от доставките на Kässbohrer се извършват от заводите в Гох и Улм, Германи, последната бе осъществена в завода на производителя в Адапазаръ, Турция. Доставката бе приета от Йохан де Гостер, председател на борда на директорите на ICTS Group и Жан Коен, президент на компанията. Двамата са имали възможност да разгледат и производствената база на Kässbohrer и да се запознаят с последните технологии и процеси въведени в нея. Сред разгледаните обекти са Академията по заваряване, цехът за катафореза, и зоната за тестване на прототипи.

ICTS Group се занимава с отдаване на ремаркета под наем, както и с обслужване и поддръжка на прикачен състав. Компанията предлага услуги основно в Англия, Холандия, Белгия, Полша и Русия. Паркът й надхвърля 1800 превозни средства.

Интермодалните полуремаркета Kässbohrer, доставени за ICTS, са съвместими с всички варианти на превози при интермодален транспорт. Те са с усилена зона около царския болт и окачване, разработено да посрещне натоварванията по време на товарене и разтоварване при интермодални превози.

<< Обратно към новините