Специализирани камиони от Paul Nutzfahrzeuge

22.04.2015

Специализирани камиони от Paul Nutzfahrzeuge

Немската фирма Paul Nutzfahrzeuge GmbH, специализирана в трансформацията на шасита на камиони в тежкотоварни автомобили със специално предназначение, ще участва на изложението Аgra 2015, което ще се проведе от 23 до 26 април в Лайпциг, Германия. Там Paul Nutzfahrzeuge ще представи шаси Mercedes-Benz Arocs 2048 AS 4x4 Евро-6, преоборудвано в специализиран камион от серията Agro Mover...

[✕]

Немската фирма Paul Nutzfahrzeuge GmbH, специализирана в трансформацията на шасита на камиони в тежкотоварни автомобили със специално предназначение, ще участва на изложението Аgra 2015, което ще се проведе от 23 до 26 април в Лайпциг, Германия. Там Paul Nutzfahrzeuge ще представи шаси Mercedes-Benz Arocs 2048 AS 4x4 Евро-6, преоборудвано в специализиран камион от серията Agro Mover, предназначена основно за селското и горското стопанство. Серията Agro Mover намира приложение и като снегопочистваща техника през зимата, като на усилената предна плоча може да се закача снегорин. Такова дооборудване може да се направи и на камини от други марки.

Изложбеният експонат Arocs 4x4 е с 12,8-литров двигател с мощност 476 к с. Той е доборудван със самосвална хидравлика, силоотводно устройство, гуми за тежки терени, подкартерна защита, преобразувател за напрежение и изводи за хидравлика с различни размери и дебит. Над кабината са монтирани четири допълнителни фара и две въртящи се сигнални лампи. Общо седем работни светлини осигуряват достатъчна осветеност дори за работа през нощта.

Камионът е оборудван и с лафет Jost, а в задната част на шасито е монтиран теглич Scharmüller K80, което му позволява да тегли всички стандартни ремаркета и полуремаркета. Последно поколение система за наблюдение на заден ход Mekra осигурява безопасното меневриране. Цветен дисплей в шофьорската кабина, свързан с четири камери, се задейства автоматично при включване на задна предавка.

<< Обратно към новините