Кампанията „Виждам те. Виждаш ме.“ на Volvo Trucks стартира в България

19.04.2019 

С демонстрация в софийското училище „Елисавета Багряна“ стартира в България глобалната образователна кампания на Volvo Trucks „Виждам те. Виждаш ме.“ Нейната цел е да направи по-безопасно присъствието на велосипедисти и товарни автомобили по улиците и пътищата.

Още

Нови сервизни ванове за сервизните центрове на IVECO в България

19.04.2019 

Осемте оторизирани сервизни центъра на IVECO в България получиха по един чисто нов сервизен автомобил IVECO DAILY 35S14S V, изцяло оборудван в съответствие с качествените стандарти на италианската марка. Чрез тях на клиентите на IVECO се предлага 24-часово мобилно сервизно обслужване, за да се сведе до минимум времето за престои на превозните им средства.

Още

Силвър Стар официално откри новия си шоурум в Бургас

19.04.2019 

Официалният дистрибутор на Mercedes-Benz в България – Силвър Стар, официално откри нов шоурум в Бургас. Сградата, се намира на ул. „Стефан Стамболов” 103 в морския град.

Още

Volvo FH LNG – камион на газ, който върви като дизелов

19.04.2019 

В края на 2017 г. Volvo Trucks представи своето оригинално от инженерна гледна точка решение за газов камион, което се различаваше от решенията, избрани от други производители. Производителят от Гьотеборг използва втечнен природен газ и дизелов двигател, който работи основно с газ и със съвсем малко дизел. Ето впечатленията ни как работи всичко това от неотдавнашен драйв тест

Още

Драйв тест на Volvo FH 460 LNG (видео)

19.04.2019 

Като решение за газов камион Volvo Trucks използва втечнен природен газ и дизелов двигател, който работи основно с газ и със съвсем малко дизел. Защо инженерите от Volvo Trucks са избрали това решение и какви са неговите предимства какви са неговите предимства ни стана напълно ясно по време на драйв тестовете, проведени около Прага. Вижте видеото.

Още

Открийте виртуално нови служители

19.04.2019 

На 16 май между 11:00 и 17:00 часа, за пета поредна година, ще се проведат “Виртуални дни на кариерата”.

Още

1 млрд. инвестиция за безпилотни автомобили

19.04.2019 

Водещият японски автомобилен концерн Toyota, банката SoftBank и производителят на автомобилни части Denso инвестират 1 млрд. долара в технологично подразделение на Uber за разработка на безпилотни автомобили.

Още