Германците не вярват на Меркел за дизелгейт

23.10.2018 

Ново социологическо проучване сочи, че германците се притесняват дали канцлерът Ангела Меркел и ръководеното от нея правителство ще се справи с проблемите с дизеловите автомобили и замърсяването на въздуха.

Още

Поредният eActros започна полеви тестове

23.10.2018 

Още един от задвижваните изцяло с електрическа енергия Mercedes-Benz eActros бе предаден на клиент на Daimler AG за начало на полевите тестове като част от флотата на съответната компания.

Още

FCA продаде Magneti Marelli за 6,2 млрд. евро

23.10.2018 

Fiat Chrysler Automobiles продаде подразделението си за авточасти Magneti Marelli на японската компания Calsoni Kansei за 6,2 милиарда евро.

Още

Iveco приветства зелените политики на Германия

22.10.2018 

Iveco приветства освобождаването от тол такси за превозни средства на природен газ в Германия, което ще ускори прехода към зелена логистика в Европа.

Още

Подземния тунел в Лос Анджелис скоро ще заработии

22.10.2018 

Първият тунел от подземната високоскоростна транспортна система в Лос Анджелис ще заработи в началото на декември, съобщи Илон Мъск.

Още

ADAC: използвайте специализирани приложения

22.10.2018 

С оглед на недостига на паркинги за камиони, Съюзът на германските автомобилисти (ADAC) съветва шофьорите да използват специализираните приложения за търсене на паркоместа.

Още

Двайсетте електрически автобуса Yutong E 12LF вече са в София

21.10.2018 

Първите електрически автобуси в историята на градския транспорт на София вече са в гараж Дружба на общинската компания Столичен автотранспорт. Двайсетте чисто нови 12 метрови автобуса Yutong E 12LF се очаква да влязат в редовна експлоатация през ноември.

Още