Разследват Google за злоупотреба с доминираща позиция

17.05.2019 

Италианският орган за защита на конкуренцията съобщи, че е започнал разследване за евентуална злоупотреба с доминираща позиция на пазара срещу американския гигант Google и компанията майка Alphabet.

Още

Още 20 MAN Lion’s City G CNG тръгнаха в София

17.05.2019 

Двадесет чисто нов съчленени газови автобуса MAN Lion’s City G CNG тръгнаха в градския транспорт на София. Модерните превозни средства, които ще обслужват линия 11 бяха пуснати в действие с кратка церемоня в присъствието на столичния кмет Йорданка Фандъкова и ръководството на общинската компания Столичен автотранспорт ЕАД.

Още

На RIMO има място за още един автомобил

17.05.2019 

При сериозен интерес от страна на българските превозвачи и автомобилни компании, на полигона пред ВТУ „Тодор Каблешков“ бе представен автовоз RIMO, базиран на Scania P450.

Още

80 млн. долара компенсация за шофьор на камион

17.05.2019 

Астрономическата сума е предупреждeние към цялата транспортна индустрия и най-вече към собствениците на транспортни компании да не принуждават шофьорите си да работят против волята им.

Още

FlixBus ще вози от Пловдив до Виена и Будапеща

17.05.2019 

На 17 май FlixBus добави Пловдив към своята европейска автобусна мрежа. В летния си график зелената компания за мобилност предлага ежедневни връзки от втория по големина град в България до Унгария и Австрия.

Още

Плащането на тол таксите - от ноември

16.05.2019 

На 16 август започват тримесечни тестове на тол системата, в които ще се видят реалните резултати от преминаващите тежкотоварни автомобили и се очаква през ноември да започне реалното таксуване.

Още

Голямото TRUCK EXPO идва отново

16.05.2019 

За поредна година летище „Лесново“ ще посрещне лятото с най-големите на пътя. TRUCK EXPO 2019 идва от 6 до 8 юни с още повече мощ, технологични новости и иновации в сектора на тежката автомобилна индустрия. За първи път в програмата очаквайте TRUCK TUNNING SHOW.

Още