Новини

Schaeffler инвестира в изкуствен интелект

Schaeffler се присъединява към единадесет други партньори за създаването на парк за изкуствен интелект/ИИ (KI Park e.V.) в Берлин, който ще насърчава приложения на ИИ в реалния живот. По-голямото използване на изкуствения интелект е неразделна част от стратегията за дигитализация на Schaeffler.

26.10.2021 

Брертън се вкопчи в титлата на Goodyear Cup

В последния състезателен уикенд на пистата Мизано Шейн Брертън успя да задържи титлата и това е втората му победа в категорията, след като спечели титлата през 2018 година.

26.10.2021 

Mammoet ще си сътрудничи с Cometto по проект

Световният лидер Mammoet вече използва Cometto MSPE като нов тип и марка в своя парк от самоходни модулни ремаркета.

26.10.2021 

Румънски превозвачи планират нов протест срещу изискванията за карантина

Rумънските превозвачи обявиха, че готвят нов протест след отхвърлянето на жалбата им към Отдела за извънредни ситуации за освобождаване на професионалните шофьори от правилата за карантина.

25.10.2021 

„Чиста България ... защото искаме страната ни да бъде чиста“

Това е мотото на кампанията и инициативата, стартирана от Hanon Systems в Пловдив и нейния управител Дитер Емерт. Почистването не е просто PR акция с рекламни билордове, а реални действия, които вече дават ефект и дано да станат вдъхновяващ пример и за други.

25.10.2021 

Европейски заводи за AdBlue спират производство

Oчакват се значителни увеличения на цените на течността.

25.10.2021 

Френски и германски превозвачи искат държавна намеса за цените на дизела

Френските и германски превозвачи призовават съответните правителства да се намесят на фона на сегашното покачване на цените на дизела.

25.10.2021