Излезе каталогът Автомобили за работа 2023

09.12.2022

Излезе каталогът Автомобили за работа 2023

Декември е, следователно новата година за различните марки и модели от света на автомобилите за работа вече е дошла. Затова и каталогът „Автомобили за работа“ за 2023-а е готов и е на Ваше разположение. Шестото му издание, както и предишните, е на хартия, и онлайн.

Новият брой на каталога - Автомобили за работа 2023 - може да разлистите на хартия, както и онлайн - навсякъде и по всяко време, на компютър, таблет, телефон. Каталогът Автомобили за работа се разпространява самостоятелно в търговската мрежа на печатни периодични издания, както и като неразделна част от абонамента за списание КАМИОНИ.

Каталогът представя актуални марки и модели товарни автомобили, ремаркета, автобуси, ванове и пикапи, които през 2023-а година ще са на българския пазар. Застъпени са сектори, благодарение на които хората и превозните средства могат да вършат работата си ефективно и сигурно: сервизи, части, компоненти, оборудване, гуми, масла, системи за управление на автомобилни паркове, карти за разплащане, лизинг и финансови услуги…

Електронният вариант на печатния каталог може да прочетете онлайн при направен съответен абонамент.

Електронните издания на списанията на Българска Транспортна Преса може да четете и през приложението Bulgarian Transport Press, което е достъпно в App Store или Google Play.

 

<< Обратно към новините