Новата учебна година на WABCO започва

14.01.2020

Новата учебна година на WABCO започва

Продължава традицията учебната година на компанията у нас да започва преди календарната пролет.

Ако искате да четете списание КАМИОНИ в електронен вариант, моля абонирайте се тук.

Първият модул е ECAS (Моторни превозни средства и ремаркета) и ще се проведе от 18 до 20 февруари. Следващият модул е EBS (за МПС от всички поколения и за ремаркета – до поколение „D“). Той ще се от 24 до 26 март.

Тема на третия курс е най-новото поколение системи EBS за ремаркета - модул TEBS „E“. Той е насрочен за средата на май, от 12 до 14-и.

Обученията са тридневни и се провеждат в обучителния център на WABCO в сградата на Нелас Авточасти - София, бул. Климент Охридски № 144. Занятията започват в 9:00 часа. Осигурен е превод на български език по време на обучението.

Цена на участник е 100 евро (без ДДС) на ден. В нея са включени: техническа литература за съответния модул, сертификат за преминат курс, получаване на PIN кодове за промяна на параметрите на съответната WABCO система, обяд, кафе, чай, минерална вода и т.н.

PIN кодове получават участниците, които успешно издържат теста в края на всеки модул! Обучението Basic + ABS е задължително за желаещите да участват на останалите модули! Желаещите да участват на TEBS „E“ модула трябва преди това да са покрили всички предишни модули!

<< Обратно към новините