WABCO отвори глобален тест център в Полша

10.01.2020

WABCO отвори глобален тест център в Полша

В центъра ще се тества функционалност и издръжливост на автомобилите за работа в климатични камери с екстремни температури.

Ако искате да четете списание КАМИОНИ в електронен вариант, моля абонирайте се тук.

WABCO Holdings Inc., водещият световен доставчик на системи за управление на спирачки и други технологии, подобряващи безопасността, ефективността и свързаността на автомобилите за работа, откри нов Глобален център за тестване във Вроцлав, Полша.

Тестовият център е допълнение към съществуващия Център за научноизследователска и развойна дейност на WABCO, който отвори врати през октомври 2014 г. и в него са инвестирани 3,3 милиона долара.

Съоръжението ще даде възможност за тестове за производителност и издръжливост на редица решения, включително платформата за модулни спирачни системи - (mBSP), автоматизирани ръчни трансмисии (AMT) и автомобилни компресори, подобряващи безопасността и ефективността на автомобилите. Разнообразни климатични камери дават възможност за съвременни тестове и измервания в екстремни температурни диапазони.

На място ще бъде инсталиран допълнителен уъркшоп за клапанни технологии.

„Новият тестови център във Вроцлав ще ни позволи да увеличим капацитета си за валидиране на продуктите и така ще предоставим по-голяма стойност и качество на нашите клиенти“, каза д-р инж. Елжибиета Галвин, ръководител на инженерен отдел във WABCO Полша.

<< Обратно към новините