WABCO обучение през 2019 година

29.08.2019

WABCO обучение през 2019 година

След известно забавяне цикълът за обучение през 2019 година стартира с базовото обучение по модула Basic + ABS (МПС и ремаркета).

То ще се проведе през 43-та седмица на годината, от 22 до 24 октомври т.г. (вторник - четвъртък) в Центъра за обучение на WABCO в сградата на Нелас Авточасти - София, бул. Климент Охридски 144. Час на започване: 9:00 часа. По време на обучението е осигурен превод на български.

Цената за участие е 100 евро без ДДС за участник на ден. В цената е включена техническа литература за съответния модул, сертификат за преминат курс, получаване на PIN кодове за промяна на параметрите на съответната WABCO система, обяд, кафе, чай, минерална вода и др.

Внимание: PIN кодове получават участниците, които успешно издържат теста в края на всеки модул! Basic + ABS обучението е задължително за тези, които желаят да участват на останалите модули! Кандидатите за участие в модул TEBS 'E' трябва преди това да са покрили всички предишни модули! Желаещите да участват в модула Basic + ABS трябва да потвърдят участието си до края на септември 2019, вкл. тези, които са били заявили участие в първоначално планираното обучение през март 2019!

Следващите модули ще бъдат проведени през 2020 година, за което ще бъде дадена допълнителна информация.

<< Обратно към новините