SAF-Holland и Lohr ще разработват е-мостове

23.05.2019

SAF-Holland и Lohr ще разработват е-мостове
Изпълнителните директори на Lohr Industrie - Кристиян Фити и на SAF-Holland - Александър Гайс подписват договора за сътрудничество.

SAF-Holland и Lohr Industrie подписаха партньорско споразумение за разработване на електрически мостове на ремаркета и полуремаркета.

Промишлената група Lohr Industrie и водещият световен доставчик на компоненти за камиони и ремаркета SAF-Holland сключват търговско и технологично партньорство за разработване на AXEAL (ACLe Elecronic Assist Lohr – електрически хибридни мостове за ремаркета и полуремаркета.

SAF-Holland и Lohr си сътрудничат повече от 20 години. Сега двете групи обединяват своето ноу-хау, за да предложат на пазара електрическа система за възстановяване на енергията на спиране, която след това да бъде в помощ при ускорение.Lohr има голям опит в разработването на решения за електрическа мобилност за автобуси и градски совалки. Също така френската компания е проектант и един от лидерите в сегмента на полуремаркетата за превоз на автомобили. От своя страна SAF-Holland са един от лидерите в световен мащаб в разработването на оси за търговски автомобили.

Групата Lohr прехвърля правата върху AXEAL на SAF-Holland, които на свой ред ще могат да го предложат на всички свои клиенти, с изключение на производителите на автовозни ремаркета. Групата SAF-Holland е разработила и тествала механичната част на AXEAL, на която е монтиран агрегатът на електродвигателя и неговото управление, подготвен от Lohr Industrie.

<< Обратно към новините