SAF-Holland: Код цифровизация

05.11.2018

SAF-Holland: Код цифровизация

Цифровизацията в индустрията за търговски превозни средства беше централната тема на тазгодишния щанд на SAF-Holland на международното изложение за търговски автомобили и компоненти Nutzfahrzeuge в Хановер.

Специалистът по осите показа своите доказани онлайн инструменти и представи новото си удобно приложение за бързо идентифициране на резервните части. Дигитализацията е тенденция, която придобива все по-голямо значение в индустрията на търговските превозни средства и може да бъде много полезна при ежедневните задачи. Използвани по подходящ начин, цифровите методи и предсказуемите системи повишават ефективността и безопасността на товарни автомобили и ремаркета. „Като един от водещите световни доставчици на търговски компоненти на превозни средства, ние виждаме цифровизацията като възможност за активно стимулиране на това развитие. За да накараме търговците на дребно и операторите да осъзнаят новите спестяващи време и разходи опции за мрежови решения, ние насочихме фокуса на вниманието върху тях по време на изложението в Хановер“, казва Александър Чарпиот, вицепрезидент продажби на оригинални части и следпродажено обсллужване в SAF-Holland Европа.

В подкрепа на думите на Чарпиот, доставчикът на глобално оборудване разшири технологичното си портфолио, след като придоби базирания във Великобритания специалист по телематика Axscend, само месец преди изложението в Германия. Axscend е компания специализирана в сензорните системи, електрониката и софтуерното програмиране. Решенията й компанията са предназначени за използване при цялостно управление на дигитални ремаркета, което позволява на мениджърите на флотилии да намалят разходите и да повишат ефективността.На щанда на SAF-Holland бяха показани основните модели на компанията, в това число и мостът с хидравлично задвижване SAF INTRA CD TRAK за трудни терени. Надежден, здрав и лесен за монтаж, мостът е работоспособна и реална алтернатива на задвижването от пълноприводен влекач. Именно SAF INTRA CD TRAK спечели отличието в категория „Шаси“ на наградите Trailer Innovation преди 2 години.

<< Обратно към новините