SAF INTRADRUM и за 19,5-цолови гуми

28.05.2018

SAF INTRADRUM и за 19,5-цолови гуми

Ходовият агрегат на SAF-HOLLAND с барабанни спирачки вече е наличен и за комерсиални превозни средства с мега гуми на 19,5 цола.

Съчетанието между изпробваното и доказало се окачване SAF INTRA с барабанни спирачки 367х180 спестява 70 килограма на мост в сравнение с използваното по-рано въздушно окачване SAF MODUL.

SAF INTRADRUM се предлагаше само с барабанни спирачки 420x180 за колела с гуми 22.5". Новата стъпка на SAF HOLLAND увеличава полезния товар на превозните средства с по 70 кг на мост, а барабанните спирачки за колела със симетрични джанти (отстъп 0 мм) са в две изпълнения: с 8 отвора за закрепване, разположени по окръжност с диаметър 275 мм и още по-надеждното закрепване с 10 елемента, на окръжност с диаметър 335 мм.Спирачните челюсти на SAF INTRADRUM са монтирани към сферични глави, чиято специфична геометрия позволява движение във всички посоки и оптимално разпределяне на усилията между триещите двойки. Прецизно изработените S-образни гърбици точно управляват движението на спирачните челюсти и контактното налягане, осигурявайки оптимално спирачно действие.

<< Обратно към новините