Нови опори SAF Hercules от юни 2017

25.05.2017

Нови опори SAF Hercules от юни 2017

SAF-Holland въвежда нова серия регулируеми опори (наричани още телескопични подемници, крикове, опори, крака и т.н.).

Новият продукт, наречен Херкулес/Hercules, е предназначен за полуремаркета с брезент, хладилни, силози и цистерни, за самосвални и такива с подвижен под, за тежковози и нископлатформени, както за първоначално вграждане, така и за вторичния пазар. При разработването му фокусът е бил поставен върху постигане на три основни качества:
- лесно използване;
- стабилност;
- ниско тегло.

Комплектът SAF Hercules е с 8 кг по-лек в сравнение със SAF TITAN PRO. Понася статичен товар от 50 000 кг, а товароподемността му е 24 000. Когато е с крик (има вариант и без него) ходът е 1 мм/оборот на ниската предавка и 12 мм/об. на високата. Разположена от външната страна, зъбната предавка е компактна, малко изпъква и лесно може да бъде прегледана, когато това се наложи. Устойчива на удари и специално изолирана, предавката е подходяща за работа и в тежки условия, като превключването между бърз и бавен ход е лесно. Специално покритие осигурява дългосрочна защита от природни фактори и ударите от дребни камъчета при движение.

Носещата плоча с 10 двойки последователно разположени отвори позволява опорите да се монтират към рамата на различна височина (между 650 и 850 мм) и улеснява смяната на разпространените модели при полуремаркета в експлоатация.

От юни 2017-а новата серия започва да заменя досега предлаганите серии ATLAS, TITAN и TITAN PRO, което ще оптимизира и улесни поддържането на складови наличности.

<< Обратно към новините