SAF-HOLLAND има 150 сервиза със специален статут

15.04.2014

SAF-HOLLAND има 150 сервиза със специален статут

SAF-HOLLAND, производител и доставчик на части и системи за комерсиални превозни средства, е дал статут TOP SERVICE на 150 изключително квалифицирани сервиза. От германската компания обясняват, че този статут се дава, само когато сервизът изпълнява строгите изисквания за качество и оборудване...

SAF-HOLLAND, производител и доставчик на части и системи за комерсиални превозни средства, е дал статут TOP SERVICE на 150 изключително квалифицирани сервиза. От германската компания обясняват, че този статут се дава, само когато сервизът изпълнява строгите изисквания за качество и оборудване.

Сред изискванията са да има необходимия капацитет за извършване на услуги, да разполагат с необходимото оборудване, както и да поддържа определен списък от резервни части. Партньорите на SAF-HOLLAND се обучават постоянно, за да са достатъчно квалифицирани. Сервизната мрежа разполага с денонощна телефонна линия за 24-часово обслужване на клиентите на марката.

"Сервизите, класифицирани като TOP SERVICE първи получават резервни части. Комбинацията от квалифицирани механици и първокачествена услуга дава увереност, че вашето превозно средство и товарът ще се върнат на пътя възможно най-бързо", каза Петер Юрген Ленч, директор маркетинг и обслужване в SAF-HOLLAND.

<< Обратно към новините