Части и консумативи

Scania отвори завод за сглобяване на батерии

Scania откри свой завод за сглобяване на батерии в шведската си централа в град Сьодертале. Според компанията това начинание представлява голяма стъпка напред към производството на премиум тежкотоварни електрически превозни средства.

11.09.2023 

PACCAR Parts изгражда нов център за дистрибуция на резервни части

Съоръжението с ще служи за допълнителното подобряване на доставките на части за клиентите на DAF в Германия, Швейцария и Франция.

30.08.2023 

Тестове в реални условия показват колко гориво пести Allison xFE

Два камиона за сметосъбиране на компанията Biffa (Великобритания) са преоборудвани с автоматични скоростни кутии от серия xFE на Allison Transmission за дългосрочни изпитания в реални условия.

07.08.2023 

Vianode с грант от ЕС за производство на компоненти за батерии

Vianode бе избран да получи безвъзмездна помощ от Фонда за иновации на ЕС за построяването на мащабен завод за батерийни компоненти.

18.07.2023 

PACCAR Parts отбелязва своя 50-годишен юбилей

PACCAR Parts отбелязва своята 50-та годишнина като световен лидер в дистрибуцията, продажбите и маркетинга на качествени резервни части за средни и тежкотоварни камиони, ремаркета и двигатели.

12.07.2023 

Schaeffler отваря нов развоен център в Словакия

Германският автомобилен доставчик Schaeffler откри нов развоен център в Кошице, Словакия. Там компанията ще разработва продукти и компоненти за електрическа мобилност, както и приложения за шасита, които се използват за автоматизирано шофиране.

04.07.2023 

Rolls-Royce откри нов завод за сглобяване на двигатели

Rolls-Royce официално откри новия си завод за сглобяване на двигатели mtu от серията 2000 в Клуфтерн близо до Фридрихсхафен, Германия.

03.07.2023