Части и консумативи

Приложението SH Connect вече и на български език

26.03.2019 

С новите промени приложението на SAF-Holland вече е достъпно на 15 езика за Android & IOS, в това число и на български език.

Още

Технически обучения на Schaeffler – пролетна програма

12.03.2019 

До края на май специалисти от фирмата ще проведат технически обучения по програмата за пролетта на 2019 година. Предвидените две теми са актуални и ще продължат да бъдат такива, докато съществуват автомобили и двигатели с вътрешно горене.

Още

EUROPART разширява своя ангажимент към състезанията с камиони

06.03.2019 

Под мотото „Страстта ни свързва“ и през 2019 г. EUROPART поема ангажимент към европейските състезания с камиони. Освен в пистовите състезанията с камиони, фокусът се насочва през новия сезон и към кроса за камиони.

Още

Александър Гейс оглави SAF-Holland

05.03.2019 

След 8 години начело на водещия доставчик на компоненти за производителите на камиони и ремаркета SAF-Holland, Детлеф Боргхарт подаде оставка като изпълнителен директор на компанията и предаде поста на Александър Гейс.

Още

Прогнозирайте поддръжката с BPW BrakePadMonitor

01.03.2019 

ECO Disc TS2, новото поколение на една от най-продаваните дискови спирачки в Европа за ремаркета не идва само. BPW доставя и BrakePadMonitor – изцяло реконструиран сензор, първият, който следи непрекъснато износването на спирачните накладки и дава възможност да посетите сервиза точно навреме.

Още

ZF разширява изследователския си център

28.02.2019 

Глобалният производител на изделия за автомобилната промишленост ZF откри новия си тестови център за задвижващи технологии в централата си във Фридрихсхафен.

Още

Монбат ще строи завод край Враца

21.02.2019 

Високотехнологичен завод за производство на акумулаторни батерии във Враца планира да изгради българският производител на акумулаторни батерии „Монбат“ АД.

Още