Части и консумативи

Daimler Buses предлага резервни части от 3D-принтер

09.12.2019 

Редица нови функционалности и услуги са включени в сервизната програма OMNIplus, предназначена за автобуси Mercedes-Benz и Setra. Те бяха представени от EvoBus в началото на декември на специалното събитие Customer Services & Parts Day в Улм, родният град на Setra. А най-голямата новост е производство на резервни части на 3D-принтер.

Още

Излезе Каталогът АВТОМОБИЛИ ЗА РАБОТА 2020

09.12.2019 

Те са неотменна част от всекидневието ни, а продажбите им са показател за състоянието на икономиката на развитите страни.

Още

DAF Trucks отваря второ представителство в Париж

09.12.2019 

Дилършипът е стратегически разположен на север, близо до международни транспортни коридори.

Още

Новости при Automechanika Frankfurt 2020

15.10.2019 

Български компании от сферата на следпродажбените услуги за автомобилния сектор ще могат да кандидатстват, по програма на Изпълнителна агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИА НМСП), за участие в следващото 26-о издание на изложението Automechanika във Франкфурт. Това обявиха от Интер Експо Център (IEC), официален представител на Messe Frankfurt у нас и от държавната агенция.

Още

САФ-ХОЛАНД с нов склад за резервните части

30.09.2019 

Икономичен, екологичен, по-голям и оптимизиран за логистиката: такъв е новият следпродажбен склад на САФ-Холанд в новата му сграда в Ашафенбург, Германия. Оттам специалистът по окачването за ремаркета ще снабдява дъщерните си дружества и клиенти по целия свят с резервни части за окачването и осите, както и с присъединителни елементи.

Още

Нова лаборатория в Гимназията по транспорт в Бургас

09.07.2019 

Професионалната гимназия по транспорт в Бургас ще бъде оборудвана с нова лаборатория за работа с електрически и хибридни автомобили.

Още

Сдружение на автосервизи иска регламентиране на дейността

09.07.2019 

Да се даде точно определение на автосервизната дейност, както и да се посочи къде може да е на сервиз един автомобил, както и кой може да го ремонтира.

Още