Части и консумативи

TECHSYN обещава гуми с удължен живот и намален разход на гориво

​​​​​​​Компаниите Bridgestone, ARLANXEO и Solvay обявиха пускането на - нова, съвместно разработена технологична платформа за гуми, която позволява гумите да притежават ненадмината здравина и екологични характеристики.

26.02.2021 

Schaeffler започва масово производство на електродвигатели

С навлизането и в сегмента на електродвигателите за тежкотоварни автомобили, Schaeffler се налага като водещ доставчик на средства за устойчива електрическа мобилност - от компоненти до цялостни задвижващи системи.

27.01.2021 

Krone Trusted е новата марка резервни части

Всеки превозвач е запознат със следната ситуация. Когато дадена част трябва да бъде заменена на ремарке, което е малко по-старо, въпросът е дали си струва да използвате скъпа оригинална резервна част.

26.01.2021 

Цялата производствена мрежа на Bridgestone в Европа възобновява работа

Bridgestone EMIA възобновява производството на гуми в европейските си предприятия в Бари, Италия), в Ланклаар, Белгия и в Бетюн, Франция.

23.04.2020 

Bridgestone постепенно възобновява производствената си дейност в ЕМIA

Bridgestone EMIA (Европа, Русия, Близкия Изток, Индия и Африка) съобщи, че няколко завода в производствената ѝ мрежа постепенно ще увеличават производството, за да отговорят на потребностите на бизнес

16.04.2020 

МЕК-ДИЗЕЛ откри в Русе осми магазин у нас

Точно преди да се въведе извънредното полжение в България, МЕК-ДИЗЕЛ БЪЛГАРИЯ откри в Русе на бул.Липник № 129 своя осми магазин в България.

15.04.2020 

Поскъпват продуктите на TIP-TOP

Екипът на REMA TIP-TOP за България (REMA TIP-TOP COMMERCE LTD.) уведоми клиенти и партньори за корекция на цените на свои продукти.

10.04.2020