Части и консумативи

SAF-Holland и Lohr ще разработват е-мостове

23.05.2019 

SAF-Holland и Lohr Industrie подписаха партньорско споразумение за разработване на електрически мостове на ремаркета и полуремаркета.

Още

Goodyear представи нови модели гуми и клиентски решения

21.05.2019 

В средата на май Goodyear представи на клиенти и специализирани медии гама от нови модели гуми за превозвачите и решения за управление състоянието на гумите.

Още

Fiat Chrysler завърши продажбата на Magneti Marelli

03.05.2019 

Италианско-американската компания Fiat Chrysler Automobiles (FCA) обяви, че е завършила продажбата на подразделението си за авточасти Magneti Marelli на японския доставчик на части - корпорацията Calsoni Kansei.

Още

VALX ще партнира с TIP Trailer Services

22.04.2019 

VALX International BV (VALX) сключи договор за сервизно партньорство с TIP Trailer Services Germany GmbH (TIP). От април 2019 г. VALX и TIP работят заедно като сервизни партньори за търговски превозни средства.

Още

Договор за 300 млн. сключиха SAF-Holland и Schwarzmüller

18.04.2019 

SAF-Holland и Schwarzmüller сключиха 5-годишен договор за производство и доставка на оси за ремаркета.

Още

Delphi Technologies почиства инжекционни системи само за 5 минути

11.04.2019 

Машината от най-ново поколение Hartridge Excalibur GDi Master позволява бързо тестване както на системи за директно впръскване на бензин (GDi), така и на системи за разпределено впръскване на гориво (PFi) само за пет минути.

Още

Шофьорът е най-важен!

09.04.2019 

Безопасността, устойчивостта и икономията на гориво при автомобилния товарен превоз много зависят от един фактор – уменията на шофьора.

Още