Части и консумативи

Новости при Automechanika Frankfurt 2020

15.10.2019 

Български компании от сферата на следпродажбените услуги за автомобилния сектор ще могат да кандидатстват, по програма на Изпълнителна агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИА НМСП), за участие в следващото 26-о издание на изложението Automechanika във Франкфурт. Това обявиха от Интер Експо Център (IEC), официален представител на Messe Frankfurt у нас и от държавната агенция.

Още

САФ-ХОЛАНД с нов склад за резервните части

30.09.2019 

Икономичен, екологичен, по-голям и оптимизиран за логистиката: такъв е новият следпродажбен склад на САФ-Холанд в новата му сграда в Ашафенбург, Германия. Оттам специалистът по окачването за ремаркета ще снабдява дъщерните си дружества и клиенти по целия свят с резервни части за окачването и осите, както и с присъединителни елементи.

Още

Нова лаборатория в Гимназията по транспорт в Бургас

09.07.2019 

Професионалната гимназия по транспорт в Бургас ще бъде оборудвана с нова лаборатория за работа с електрически и хибридни автомобили.

Още

Сдружение на автосервизи иска регламентиране на дейността

09.07.2019 

Да се даде точно определение на автосервизната дейност, както и да се посочи къде може да е на сервиз един автомобил, както и кой може да го ремонтира.

Още

Nokian Tyres изгражда тестов център в Испания

05.07.2019 

Новият тестови център с високоскоростна овална писта на Nokian Tyres в Испания ще позволява целогодишно тестване на летни, всесезонни и зимни гуми. Пистите ще бъдат готови през 2020 г. Общата инвестиция се оценява на 60 милиона евро.

Още

EUROPART бе отличен като Най-добра марка за 2019

01.07.2019 

EUROPART отново бе отличен като най-добрия търговец на части за товарни автомобили и автобуси, и получи наградата Най-добра марка за 2019 година.

Още

Български ученик е най-добрият млад автомеханик в Европа

27.05.2019 

Ерен Осман от ПГМТ „Владимир Комаров“, Силистра спечели първото място в международното състезание Young Car Mechanic, организирано от Inter Cars S.A. във Варшава, Полша. В двудневна надпревара той победи конкуренцията на 21 участника от 7 държави.

Още