Части и консумативи

WABCO с първи производствен комплекс в Турция

Компанията инвестира 20 млн. долара в новото произовдство.

29.01.2020 

Daimler Buses предлага резервни части от 3D-принтер

Редица нови функционалности и услуги са включени в сервизната програма OMNIplus, предназначена за автобуси Mercedes-Benz и Setra. Те бяха представени от EvoBus в началото на декември на специалното събитие Customer Services & Parts Day в Улм, родният град на Setra. А най-голямата новост е производство на резервни части на 3D-принтер.

09.12.2019 

Излезе Каталогът АВТОМОБИЛИ ЗА РАБОТА 2020

Те са неотменна част от всекидневието ни, а продажбите им са показател за състоянието на икономиката на развитите страни.

09.12.2019 

DAF Trucks отваря второ представителство в Париж

Дилършипът е стратегически разположен на север, близо до международни транспортни коридори.

09.12.2019 

Новости при Automechanika Frankfurt 2020

Български компании от сферата на следпродажбените услуги за автомобилния сектор ще могат да кандидатстват, по програма на Изпълнителна агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИА НМСП), за участие в следващото 26-о издание на изложението Automechanika във Франкфурт. Това обявиха от Интер Експо Център (IEC), официален представител на Messe Frankfurt у нас и от държавната агенция.

15.10.2019 

САФ-ХОЛАНД с нов склад за резервните части

Икономичен, екологичен, по-голям и оптимизиран за логистиката: такъв е новият следпродажбен склад на САФ-Холанд в новата му сграда в Ашафенбург, Германия. Оттам специалистът по окачването за ремаркета ще снабдява дъщерните си дружества и клиенти по целия свят с резервни части за окачването и осите, както и с присъединителни елементи.

30.09.2019