IVECO Daily спечели приз за най-добър голям ван

27.03.2023

IVECO Daily спечели приз за най-добър голям ван

Business Van Awards 2023 донесоха впечатляващи успехи за IVECO и гамата Daily с една награда и една препоръка в силно конкурентните категории.Универсалните превозни средства от гамата IVECO Daily са основна част от света на автомобилите за работа. Това бе доказано на Business Van Awards 2023, кодето IVECO Daily спечели наградата за „Най-добър голям ван“. С иновативното си окачване AIR PRO, което осигурява превъзходен комфорт и сигурност на товара, този голям ван е впечатлил съдиите.

IVECO Daily е награден благодарение на своя „впечатляващ пакет от интелигентни решения, заедно с уникалното си пневматично окачване и електронни контроли, управлявани от специално обособено място в кабината. Страхотна комбинация от комфорт при шофиране и товароносимост.”

IVECO Daily съчетава здрава шаси-кабина, базирана на камион, изключително голяма способност за теглене - 3,5 тона, водещо в класа товарно пространство и впечатляващ полезен товар от 4,9 тона, плюс най-новата технология AIR-PRO. Задното окачване AIR-PRO непрекъснато се адаптира към условията на пътя, за да осигури гладко и безопасно возене за водача и за товара. Неговият блок за непрекъснат контрол на амортисьорите (CDC) реагира почти мигновено на промените в качеството на пътната настилка, като преизчислява идеалното индивидуално налягане върху амортисьора на всеки 10 милисекунди, за да осигури оптимална динамична реакция.

Новият изцяло електрически IVECO eDaily ще направи своя официален дебют в Обединеното кралство на 2023 Commercial Vehicle Show, най-голямото изложение в страната за превозни средства, оборудване и технологии в автомобилната индустрия за превоз на товари. Този водещ в класа електромобил е „високо оценен“ в категорията „Голям електрически ван“ на наградите Business Vans. Това е единственото eLCV, способно да тегли 3,5 тона, благодарение на здравото си шаси, базирано на камион, и широката гама от междуосия, което му позволява да достави до 20 кубични метра товарен капацитет. Това е същото Daily, само че електрическо.

Изборът на конфигурации на батерии позволява на операторите да приспособят eDAILY към индивидуалната си мисия, като балансират полезния товар с пробега. Капацитетът за бързо зареждане от 80 кВт позволява на eDAILY да измине 62 мили само с 30-минутно зареждане, при общ пробег с пълни батерии до 248 мили.

<< Обратно към новините