IVECO eDAILY спечели наградата One to Watch

13.12.2022

IVECO eDAILY спечели наградата One to Watch

Новият IVECO eDAILY беше отличен за „One to Watch“ на What Van? 2023 Наградите. Това е годишна награда, която се дава от опитен панел от независими съдии от целия сектор на лекотоварните автомобили на марки, фирми и организации, които са достигнали върха в своята област.


 

С иновативното си използване на модулна система от батерии, несравнимата способност за теглене, и водещият в класа 15кВт ePTO, наградата подчертава как новият eDAILY е готов да се справи с всяка мисия.

Джеймс Далас, редактор на What Van? каза: „eDAILY е пълен с полезни функции, включително възможност за захранване на спомагателно оборудване. Предлагащ се от 3,5 до 7,2 тона, електрическият Daily отговаря на товароносимостта на своите колеги с ICE и може да бъде оборудван с една до три батерии, което му осигурява пробег до 400 км. Новият електрически ван DAILY на IVECO представлява трансформация на марката към пазара с plug-in.”

Замислен да бъде „електрически близнак“ на емблематичния Daily, eDAILY покрива всички приложения за лекотоварни автомобили – включително тежкотоварни мисии и конверсии. Предлага се във варианти на ван, кабина, екипажна кабина, шаси и каросерия до 7,2 т, във версии с едноколесна и двуколесна база, с широка гама от опции за височина и междуосие.

eDAILY е проектиран да доставя широка гама от възможности, с които моделът е станал известен. Това е единственото eLCV, способно да тегли 3,5 тона, благодарение на здравото си шаси, базирано на камион, а широка гама от междуосия може да достави до 20 кубични метра товарен капацитет.

Изборът от конфигурации на батерии позволява на операторите да приспособят eDAILY към индивидуалната си мисия, като балансират полезния товар с пробега. С капацитет за бързо зареждане от 80 кВт, eDAILY може да измине 100 км само за 30 минути с максимален пробег при пълно зареждане до 400 км.

Тези батерии са покрити с една от най-изчерпателните гаранции - осемгодишно покритие от 160 000 км за превозни средства с един пакет батерии, или 250 000 км с два или три пакета. Водещият в класа радиус на завиване показва гъвкава ДНК, докато регенеративният режим One Pedal Drive прави шофирането по-лесно в града, като автомобилът ускорява и забавя само с помощта на газ педала.

<< Обратно към новините