Новите камиони Renault с Roadpad

19.07.2018

Новите камиони Renault с Roadpad

Всички нови камиони Renault Trucks от гамите T, C и K вече ще бъдат серийно оборудвани с инфо-навигационната система Roadpad.

Roadpad е цялостно решение, което съчетава телефония „свободни ръце“, музика и навигация. Тежкотоварните автомобили ще бъдат снабдени с допълнителен 7-инчов чувствителен на допир екран с висока разделителна способност с функция „плъзгане и пускане“, която ще бъде интегрирана в новата навигационна и развлекателна система на френският производител.

Навигационната системае на Tom-tom и имо множество функции, като например да пресъздава пътя дву- или три-измерно, както и да дава информация в реално време за натовареността на пътя, по който шофьорът се движи. Чрез Roadpad шофьорите лесно могат да слушат любимите си радиостанции независимо къде се намират. Също така бързо и лесно имат достъп до приложение за прогнозата за времето, както и към картите на Google.

Камерите, които могат да бъдат извикани чрез Roadpad, осигуряват разширен изглед отстрани и в задната част на камиона, за по-лесно маневриране, прикачване и разкачване.

<< Обратно към новините