Volvo обнови гамата си туристически автобуси

29.05.2018

Volvo обнови гамата си туристически автобуси
Volvo 9900

Дизайнът, безопасността и комфортът са централната тема застъпена в изцяло обновената моделна гама на туристическите автобуси Volvo.

Иновативният дизайн и високото ниво на комфорт са в състояние да убедят повече хора, че пътуването с автобус е приятно изживяване, дори когато то е на по-далечни разстояния.

„Това е историческа стъпка, най-голямото обновяване на европейската ни гама от туристически автобуси за последните повече от 20 години. Сигурен съм, че нашите клиенти ще оценят нашата работа“, казва ХаканАгневал, президент на Volvo Buses.

Новата гама от туристически автобуси Volvo включва два модела - луксозният 9900 и 9700, който предлага множество варианти на оборудването. И двата предлагат динамичен и стилен екстериор с изчистени линии с отлична аеродинамика.Дизайнерският екип е отдал голямо значение на визуалното и сензитивното качество в салона на автобуса. Пътниците ще бъдат посрещнати от спокойна и балансирана палитра светлина, както и елегантни комбинации от текстил и кожа, с акцент към всеки детайл. За да се гарантира на пътниците най-висок клас комфорт, от Volvo Buses са наблегнали на ергономичните седалки за пътниците, както и добре изолираниият интериор с ниско ниво на шум. Климатичният блок е проектиран да осигурява постоянна и приятна температура в автобуса, независимо от външните условия.

Както Volvo 9700, така и Volvo 9900 предлагат цялостни решения за активна и пасивна безопасност. Сред новите системи са по-силната защита от фронтален удар и системата, която следи за движенията и проблемите на автобуса, а също и сигнализира, когато са налице сигнали, че водачът е уморен или не е концентриран върху пътя.

<< Обратно към новините