Два електрически камиона Renault Trucks на COP 21

26.11.2015

Два електрически камиона Renault Trucks на COP 21

Два електрически товарни автомобила на Renault Trucks ще бъдат представени на 21-та конференция на Обединените нации за изменение на климата (COP 21) в Париж на 7 и 8 декември 2015 г.Експонатите 4,5-тонният Renault Maxity Electric с водородно захранвани горивни клетки и 16-тонният Renault Trucks D са тествани в реални работни условия по улиците на френската столица, където с безшумното...

Два електрически товарни автомобила на Renault Trucks ще бъдат представени на 21-та конференция на Обединените нации за изменение на климата (COP 21) в Париж на 7 и 8 декември 2015 г. Експонатите 4,5-тонният Renault Maxity Electric с водородно захранвани горивни клетки и 16-тонният Renault Trucks D са тествани в реални работни условия по улиците на френската столица, където с безшумното си движение, незамърсяващо околната среда показаха, че са идеални за градска дистрибуция.

Електрическите автомобили на Renault Truck имат пробег до 200 км с едно зареждане и възможност за бързо частично презареждане.

Renault Truck тества в реални условия различни технологии за екологично задвижване, като целта е до 2020 г. да имат ефективен работещ вариант.

<< Обратно към новините