E-mobility

DAF XF и CF наградени с Good Design Award

Моделните гами на DAF - CF и XF, спечелиха престижните международни награди Good Design Awards за своите „изключителен дизайн и иновации“.

24.09.2020 

eActros влиза в серийно производство догодина

Mercedes-Benz започва серийно производство на товарни автомобили с електрическо задвижване през 2021-ва година в завода във Вьорт, Германия. Електрическите модели ще се монтират на една поточна линия заедно с тези с конвенционално задвижване.

24.09.2020 

Volkswagen представя с онлайн щанд новата си лекотоварна гама

Въпреки че изложението за автомобили за работа IAA в Хановер беше отменено тази година, все още е възможно да посетите щанда на Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV).

23.09.2020 

Видео - Scania представя гамата си от електрически камиони

Scania обяви пускането на пазара на гамата си от електрически камиони. Високопроизводителните напълно електрически и хибридни превозни средства първоначално ще са фокусирани върху градски превози и дистрибуция. Вижте видео за новите камиони.

17.09.2020 

Видео - Mercedes-Benz Actros във водороден и електрически варианти

Един от най-големите производители на камиони Daimler Trucks представи технологична си стратегия за електрификация на тежкотоварните превозни средства за градска дистрибуция и международен транспорт. Вижте видео за камионите на близкото бъдеще.

17.09.2020 

Влекачи Mercedes-Benz Actros във водороден и електрически варианти

Един от най-големите производители на камиони Daimler Trucks представи технологична си стратегия за електрификация на тежкотоварните превозни средства за градска дистрибуция и международен транспорт.

16.09.2020 

Премиера: Електрическият MAN Lion’s City 18 E

По-голям, по-мощен и по-ефективен! Така от MAN Truck & Bus представиха при пазарната му премиера новия градски електрически съчленен автобус MAN Lion’s City 18 E.

15.09.2020