E-mobility

IVECO ON въвежда услуга Pay-per-use за поддръжка и ремонт

IVECO въвежда за гамата на DAILY гама нов подход към плана за обслужване, точно съобразен с бизнеса и операциите на клиента.

26.11.2020 

Renault Trucks и Carlsberg Group заедно за транспорт без емисии

В Райнфелден, Швейцария, Бруно Блин, президент на дъщерното дружество на Volvo Group Renault Trucks, предаде ключовете ot D Wide Z.E. на Томас Амстуц, главен изпълнителен директор на Feldschlösschen, дъщерно дружество на Carlsberg Group.

25.11.2020 

Solaris е пазарен лидер при електробусите в Западна Европа

Solaris отчете най-големия дял от новорегистрирани автобуси с електрически задвижвания в Западна Европа за първите три тримесечия на 2020 г. За въпросния период 242 модерни електрически автобуси Urbino са излезли по улиците на европейските градове.

24.11.2020 

BYD Class 8 ще работи за DHL в Лос Анджелис

Eлектрическите камиони BYD Class 8 ще започнат работа за DHL по улиците на Лос Анджелис точно за празничния сезон с пикови доставки.

24.11.2020 

Arcola Energy пуска задвижваща система с горивни клетки

Arcola Energy, водещa компания в интеграцията на системи на водород с горивни клетки, разработи патентована платформа за задвижване с водородни горивни клетки (HFC). Тя е предназначена за приложения на превозни средства, изискващи тежък цикъл на работа и бързо зареждане с гориво.

19.11.2020 

Ново поколение скоростни кутии EcoLife 2 за автобусите на MAN

Те вече са стандартна характеристика на градските и междуградските автобуси на MAN. Удобни автоматични скоростни кутии с преобразувател на въртящия момент, които осигуряват максимално удобство за водача. С пускането на EcoLife 2, на път излиза ново и още по-ефективно поколение.

17.11.2020 

VWCV ще произвежда нови електрически превозни средства

На заседанието на надзорния съвет на Volkswagen Group се потвърди новината, свързана с производството на нови автомобили от Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV) в Хановер.

16.11.2020