E-mobility

Schaeffler инвестира в изкуствен интелект

Schaeffler се присъединява към единадесет други партньори за създаването на парк за изкуствен интелект/ИИ (KI Park e.V.) в Берлин, който ще насърчава приложения на ИИ в реалния живот. По-голямото използване на изкуствения интелект е неразделна част от стратегията за дигитализация на Schaeffler.

26.10.2021 

Първите електрически автобуси Irizar бяха представени в Бургас

Първите два напълно електрически автобуса Irizar e-mobility бяха представени като част от градския транспорт на Бургас. Иновативните превозни бяха демонстрирани официално в базата на транспортния оператор в града.

24.10.2021 

QUANTRON с проект Визия 2025

Quantron AG, експерт в автомобилите за работа с електрически и водородни задвижващи системи, планира да стане глобален производител на превозни средства с нулеви емисии.

21.10.2021 

Schwarzmüller ще си партнира с Volocopter

Ремаркето Mobile Vertipad ще се превръща в мобилна платформа за излитане и кацане на транспортен дрон с електрическо захранване.

18.10.2021 

Volvo Group пуска първото превозно средство от безфосилна стомана

Volvo Group с гордост разкрива първото в света превозно средство, изработено от стомана, получена без изкопаеми горива и произведена от SSAB.

14.10.2021 

HYVIA разкрива първите си прототипи на водород

HYVIA представя прототипа Renault Master Van H2-TECH. Нулеви въглеродни емисии, увеличен пробег и бързо презареждане.

14.10.2021 

Българският логистичен бизнес е изключително боеспособен

На 9.Логистична бизнес конференция Зелената сделка бе дискутирана като процес, в който българският бизнес трябва да има активна позиция, за да участва в голямата трансформация на европейската икономика.

13.10.2021