История и истории с IVECO

24.06.2019

История и истории с IVECO

Пет шофьора, пет държави, четири етапа и една мистериозна кутия.

Това са цифрите, скрити зад новата инициатива на IVECO Relay Race - „Нашата история, вашите истории“. Тя е лансирана от компанията, за да постави акцент върху живота на шофьорите в кабината на техните камиони. Водачите ще предприемат пътуване из Европа със стопове на култови за IVECO и CNH Industrial локации. Целта на този проект е да акцентира върху ежедневните предизвикателства, с които се сблъскват шофьорите, изпълняващи дълги курсове. На фокус ще бъде и главната роля, която изпълнава камионът в живота на пътя.

По време на пътуването шофьорите ще говорят за своите интереси, за професионалния си живот, ще споделят впечатления от работата на камиона си. Тези свидетелства ще бъдат обобщени в серия от видеоклипове, които ще бъдат публикувани в социалните медийни канали на IVECO през следващите седмици.

IVECO организира тази инициатива в сътрудничество с водещи европейски логистични оператори, чиито шофьори ще участват в прехода из Европа, носейки мистериозната кутия. Те ще започнат от CNH Industrial Village в Торино, Италия, ще преминат през завода за влекачи в Санкт Валентин, Австрия, през центъра за дизайн и тестове на IVECO в Улм, Германия, както и през завода за двигатели в Бурбон-Ланси, Франция. Крайната дестинация на пътуването е Мадрид, Испания, където на грандиозно събитие бъде разкрито тайното съдържание на кутията.

<< Обратно към новините