RIDE HARD с Ford Mustang GT

20.12.2018

Стартира уникалният за България проект

RIDE HARD с Ford Mustang GT

Мощен легендарен автомобил, високи скорости, дрифтове на необичайно място... Всичко това е събрано в първия по рода си в България проект RIDE HARD, чиято предпремиера се състоя на 19 декември в София.

Проектът от типа на RIDE HARD се прави за пръв път в България. Може би за това и премиерата на триминутното видео с висок адреналин бе на необичайно място - под земята в електроцентралата на столичния НДК.

Идеята за RIDE HARD е на автомобилния пилот Григор Григоров, който във видеото сяда зад волана на последния модел Ford Mustang GT с над 400 к.с. под капака. Както самият той обясни, идеята му хрумва преди време, докато разглежда подобни клипове в интернет и се сеща, че у нас не правено такова нещо.
Получава подкрепата на спонсорите си, както и на официалния вносител на Ford в България - Мото Пфое, откъдето за снимките предоставят жълт Ford Mustang GT.Снимките са дело на екипа на студиото Филм Фактор, а режисьор на продукцията е Миньо Костадинов. За петте снимачни дни е използвана уникална техника, като единият от дроновете и камерата, която носи са били два пъти по-скъпи от жълтия Mustang-мечта.

Основната част от кадрите са в Бургаската корабостроителница, на силно абразивна настилка, върху 6-метрова бетонна полоса след която започва морето.

Над 200 души видяха зрелищната предпремиера на RIDE HARD. Премиерата на клипа в youtube ще бъде в 10:00 часа в неделя - 23 декември.

С първото по рода си видео, участниците в реализацията му вече са част от екипа на RIDE HARD, като те обещаха и нови серии от проекта, без да разкриват какво ще се случва в тях.

<< Обратно към новините