DAF LF е Камион на годината във Великобритания

12.12.2018

DAF LF е Камион на годината във Великобритания

DAF Trucks спечели за втора поредна година престижното отличие на годишните награди Commercial Fleet Awards 2018 – Камион на годината за новия DAF LF.

Това е трета поредна година, в която DAF печели престижното отличие. През 2016 година LF получи отличието в категорията „Камион за градски доставки“. Тазгодишната награда подчертава отличното качество на камионите и услугите на DAF, които осигуряват на клиентите си най-ниските общи разходи за притежание и най-високата ефективност на автомобилите.

„Универсалността на LF в градска среда е определяща характеристика, докато просторната кабина и отличното управление правят камиона предпочитан от шофьорите“, се мотивираха съдиите определили DAF LF за Камион на годината за втори път.Наградите Commercial Fleet Awards се организират и връчват от водещото британско списание Commercial Fleet. На галавечерята и церемонията по връчване на наградите в хотел Hilton Metropole в Бирмингам присъстваха над 600 професионалисти от транспортния и автомобилния сектор на Великобритания.

Наред с конкурентите от останалите марки, номинирани за наградата също така бяха моделите CF и XF. Макар и да не спечелиха в Обединеното кралство през отминаващата година, CF и XF бяха обявени за Камион на годината в Полша, Словакия, Словения и Северна Ирландия.

<< Обратно към новините