В аванс: DAF на IAA 2018

12.09.2018

В аванс: DAF на IAA 2018

Горди със своето наследство, лидери днес и готови за бъдещето. Това е мотото на DAF по време на тазгодишното 67-мо издание на международното изложение за автомобили за работа в Хановер от 20 до 27 септември – IAA 2018.

DAF Trucks с гордост ще демонстрира своите иновации през цялата 90-годишна своя история, която ще бъде илюстрирана от класическия DAF A1600 от 1967 година до бъдещия DAF CF Electric. Двата камиона ще бъдат показани на щанда на DAF Trucks в зала 17 на изложбения център в Хановер. Щандът на холандската марка ще бъде украсен с най-новите LF, CF и XF – моделите, които определят тенденциите по отношение на качеството, надеждността и горивната ефективност.

Започвайки като малка работилница в Айндховен, днес, 90 години по-късно компанията е водещ производител на камиони в Европа. Пазарният дял на DAF се е увеличил от 15,3% през 2017 година до 16,5% през първата половина на тази. DAF Trucks е лидер на пазара във Великобритания, Холандия, Белгия, Полша, Румъния, Чехия, Унгария и България, а също така е и лидер на пазара в Европа в сегмента на влекачите, в това число и у нас. На най-големия пазар на камиони в Европа – този в Германия, DAF е лидер сред вносните марки.Щандът на DAF Trucks ще заема площ от 2500 кв. метра и ще бъде разположен в зала 17 на изложбения комплекс IAA. Там ще може да видите пълната гама от автомобили, които задават стандартите в областта на иновациите, качеството, ниските оперативни разходи, екологичното лидерство и производителността.

За да се подчертае важността, която DAF Trucks и нейните 1100 търговски и сервизни дилъри придават на пълния набор от услуги, които предлагат, на щанда на компанията ще бъдат представени DAF Connect, PACCAR Financial, PacLease, PACCAR Parts, TRP и DAF MultiSupport Repair & Maintenance.

<< Обратно към новините