Girteka Logistics избра Transics на Wabco

08.03.2018

Girteka Logistics избра Transics на Wabco

Една от най-големите транспортни компании в Европа - литовската Girteka Logistics оборудва 2700 от своите над 4000 камиона с телематичната система Transics на Wabco.

Бордовите компютри TX-Sky предоставят постоянна връзка в реално време между диспечерите на автопарка и шофьорите на Girteka Logistics. Transics следи почти всички параметри от изпълнението на транспортната задача, работата на автомобила, системите и агрегатите му, изпълнението на работното време и ползването на почивки. Всичката информация събрана в реално време се подава в централата на компанията за обработка и анализ. Едно от основните предимства на телематичната система на Wabco е че тя е пиролжима при всички марки автомобили и дори може да се приложи при по-стари модели.

Освен това, TX-SKY анализира работата на автомобила и стила на шофиране на водача, за да се поддържа ефективен и щадящ околната среда стил на шофиране. Girteka Logistics разширява възможностите на TX-SKY, като свързва бордовите компютри с мобилното приложение TX-FLEX, което позволява на шофьорите да събират информация и данни дори когато се намират извън кабината на своя камион.

<< Обратно към новините