Премиери

Nikola TRE влиза в кожата на IVECO S-Way

05.12.2019 

Електрическият влекач Nikola TRE, който от 2021 г. трябва да се предлага на европейския пазар влиза в кожата на новия IVECO S-Way. Това се случва чрез джойнт венчър между IVECO, FPT Industrial и Nikola Corporation. Прототип на влекача бе показан на впечатляваща церемония пред журналисти от цяла Европа в Торино в началото на декември.

Още

Видео: Новият електрически камион Nikola Tre

05.12.2019 

Във видеото може да видите новия електрически камион Nikola Tre, създаден три месеца след обявяването на стратегическото партньорство между Iveco, FPT Industrial и Nikola Corporation

Още

В очакване на новия MAN

23.10.2019 

Вече е ясно - официалната премиера на следващото поколение камиони MAN ще е на 10 февруари 2020 г. в Билбао, Испания. Междувременно производителят от Мюнхен повдигна леко завесата и покани членовете на международното жури Камион на годината да видят новия модел.

Още

TRATON с Ден на иновациите в Швеция

17.09.2019 

TRATON ще бъде домакин на традиционния Ден на иновациите, който ще се проведе на 2 октомври в развойния център на Scania в Швеция. Събитието е организирано за международни журналисти и експерти, които ще видят далеч повече от обикновената демонстрация на иновации от трите марки на компанията.

Още

Van Hool с 3 премиери на BUSWORLD EUROPE 2019

09.09.2019 

Белгийската компания ще покаже EX11 и 2 нови модификации на Exqui.City и CX45E.

Още

Пътят продължава с Iveco S-WAY

08.07.2019 

В началото на юли в Мадрид се състоя дългоочакваната премиера на новия модел на Iveco за превози на дълги разстояния. Той е с ново име - S-WAY, като целта на новото име е да се подчертае, че Iveco като производител поема по нов път

Още

Новият FIAT Ducato е тук

02.07.2019 

FIAT Professional представи официално обновената версия на един от лекотоварните си бестселъри – големият ван Ducato. Новият Ducato бе показан пред журналисти от цяла Европа в първите дни на юли в Mirafiori Motor Village, Торино. Моделът излиза на пазара с нова гама двигатели, нова автоматична предавателна кутия и богато оборудване за безопасност и свързаност.

Още