Премиери

Scania показа първия си R 650 V8 с екипажна кабина

Scania публикува снимка на първия си R 650 V8 CrewCab, а превозното средство е създадено предимно за китайския пазар.

02.12.2021 

Dacia обявява цените на Jogger за България

Като гъвкав семеен автомобил новата Dacia Jogger възприема най-добрите качества от всеки сегмент: съчетава простора на миниван, товарния обем на комби и характеристиките на SUV.

01.12.2021 

Scania представи новата си гама двигатели Super

Премиерата на новата гама двигатели Scania Super, както и на още редица иновативни продукти и услуги на шведския производител, бе разделена на два основни етапа.

24.11.2021 

Irizar Group представя иновативен електрически камион на Solutrans

Irizar Group ще покаже иновативния електрически камион Irizar ie на международното търговско изложение Solutrans в Lyon EuroExpo между 16 до 20 ноември.

17.11.2021 

HYVIA представя два нови водородни вана Renault Master

HYVIA продължава да се утвърждава като лидер в зелената водородна мобилност. След представянето на Renault Master Van H2-TECH през миналия месец, HYVIA разкрива два нови прототипа на водородни лекотоварни модела с нулеви CO2 емисии, с увеличен пробег и 5 минути време за зареждане.

16.11.2021 

Новият Multivan прави технологичен скок в бъдещето

Volkswagen Лекотоварни автомобили представя концептуално новия Multivan. Технологичният скок при новия модел е революционен - за първи път задвижването и електронните системи на Multivan използват за база компонентите на модулната конструктивна платформа за модели с напречно разположен двигател MQB.

16.11.2021 

Премиера: Scania представи новите двигатели Super

По време на атрактивна онлайн премиера Scania обяви пускането на пазара на новата си гама двигатели Scania Super, както и на още редица продукти, услуги и иновации.

11.11.2021