Премиери

Спестовникът Volvo FH с I-Save

15.06.2019 

Най-новото предложение от Volvo Trucks за превози на дълги разстояние се нарича I-Save. Означението Save идва да покаже, че това е един много спестовен камион по отношение на разхода на гориво. Естествено е да си зададем въпроса как се постига това. В отговорите се убедихме сами по време на драйв тест.

Още

DAF за строителството? Мисията e ВЪЗМОЖНА

02.05.2019 

На специален драйв тест на впечатляваща кариера близо до Малага DAF представи най-новите си попълнения към сегмента за строителството и… списание КАМИОНИ, разбира се, беше там. Нови мостове, нови колесни комбинации, включително 10х4, влекач за до 120 тона… Да, беше интересно на кариерата.

Още

Запознайте се с новата марка CELSINEO

15.03.2019 

Новият продукт на Krone и Liebherr под общата марка Celsineo на двете фирми използва уникална технология, за да гарантира постоянно охлаждане при автомобилни превози под температурен режим.

Още

Daimler Trucks на изложението CES 2019 (видео)

01.02.2019 

Накъде ще се развиват камионите според Daimler Trucks? Във видеото може да видите пълна гама електрически камиони от Daimler, включително и тежкия влекач eCascadia, както и демонстрация на най-новите системи Side Guard Assist и Lane Keep Control

Още

RIDE HARD с Ford Mustang GT

20.12.2018 

Мощен легендарен автомобил, високи скорости, дрифтове на необичайно място... Всичко това е събрано в първия по рода си в България проект RIDE HARD, чиято предпремиера се състоя на 19 декември в София.

Още

Новият двутонен Ford Transit

27.09.2018 

Новият двутонен вариант на големия ван на Ford – Transit бе официално представен на международното автомобилно изложение IAA Nutzfahrzeuge 2018 в Хановер.

Още

В аванс: камион на водород от Hyundai на IAA 2018

14.09.2018 

Hyundai планира да въведе в експлоатация електромобил на водородни горивни клетки през следващата година. Световната му премиера ще се състои през следващата седмица на специализираното изложение IAA Nutzfahrzeuge в Хановер.

Още