Премиери

Голямата премиера на DAF

Днес – 9 юни 2021 г., DAF поднесе изненада, като представи изцяло нова гама от камиони. Новите XF, XG и XG + предлагат удължени кабини, 10% подобрена горивна ефективност и следващото ниво на комфорт в кабината. Производството започва до края на годината, а поръчките – още сега.

09.06.2021 

Вярно е – има нов IVECO S-WAY

Новият IVECO S-Way идва с подобрена горивна ефективност, обновени двигатели и други характеристики, които намаляват общите разходи за притежаване на камиона. В кабината е и Amazon Alexa, която променя начина, по който водачът комуникира с превозното средство

04.06.2021 

Премиера: New Daily мина на следващото ниво

IVECO представи новия Daily. Лекотоварният бестселър идва по-иновативен, по-интелигентен, по-ефективен, надежден, сигурен и свързан от всякога. Или както бе обявено по време на премиерата – New Daily минава на следващото ниво.

02.06.2021 

Daimler Trucks започна тестове на камион с горивни клетки, захранвани с водород

Първият подобрен прототип на Mercedes-Benz GenH2 Truck е на тестовата писта от края на април. Тестовете на обществени пътища ще започнат до края на годината, изпитванията с клиентите са планирани за 2023 г., а серийното производство – от 2027 г.

26.05.2021 

Турботракс България с Дни на отворени врати

Турботракс България ООД - официалният представител на DAF Trucks N.V, ще проведе Дни на отворени врати, специално за клиенти, насочени към регионален и строителен транспорт.

25.05.2021 

Новият IVECO T-WAY – тежката артилерия

IVECO T-WAY беше представен онлайн в края на април. При представянето му Томас Хилзе, президент за марката IVECO, окачестви новия модел като красавицата и звярът в едно. Защото хем е елегантен и красив, хем е проектиран за най-тежки задачи в най-екстремни условия. Ето какво е новото в новия T-WAY

13.05.2021 

IVECO T-WAY: красавицата и звярът в едно

На 28 април новият IVECO T-WAY беше представен на дигитално събитие на живо, специално създадено в IVECO Live Channel. С T-WAY IVECO допълва тежкотоварната си гама с нов камион за извънпътни приложения, проектиран и конструиран за най-тежки задачи в най-екстремни условия.

29.04.2021