Премиери

TRATON с Ден на иновациите в Швеция

17.09.2019 

TRATON ще бъде домакин на традиционния Ден на иновациите, който ще се проведе на 2 октомври в развойния център на Scania в Швеция. Събитието е организирано за международни журналисти и експерти, които ще видят далеч повече от обикновената демонстрация на иновации от трите марки на компанията.

Още

Van Hool с 3 премиери на BUSWORLD EUROPE 2019

09.09.2019 

Белгийската компания ще покаже EX11 и 2 нови модификации на Exqui.City и CX45E.

Още

Пътят продължава с Iveco S-WAY

08.07.2019 

В началото на юли в Мадрид се състоя дългоочакваната премиера на новия модел на Iveco за превози на дълги разстояния. Той е с ново име - S-WAY, като целта на новото име е да се подчертае, че Iveco като производител поема по нов път

Още

Новият FIAT Ducato е тук

02.07.2019 

FIAT Professional представи официално обновената версия на един от лекотоварните си бестселъри – големият ван Ducato. Новият Ducato бе показан пред журналисти от цяла Европа в първите дни на юли в Mirafiori Motor Village, Торино. Моделът излиза на пазара с нова гама двигатели, нова автоматична предавателна кутия и богато оборудване за безопасност и свързаност.

Още

Solaris представи мегатролейбуса Trolino 24

02.07.2019 

Полският производител Silaris bus and Coach представи новия си 24-метров двойносъчленен тролейбус Trolino 24. Гигантът, който е оборудван и с батерии, бе показан предпремиерно в тролейбусното депо на полския град Гдиня.

Още

Спестовникът Volvo FH с I-Save

15.06.2019 

Най-новото предложение от Volvo Trucks за превози на дълги разстояние се нарича I-Save. Означението Save идва да покаже, че това е един много спестовен камион по отношение на разхода на гориво. Естествено е да си зададем въпроса как се постига това. В отговорите се убедихме сами по време на драйв тест.

Още

DAF за строителството? Мисията e ВЪЗМОЖНА

02.05.2019 

На специален драйв тест на впечатляваща кариера близо до Малага DAF представи най-новите си попълнения към сегмента за строителството и… списание КАМИОНИ, разбира се, беше там. Нови мостове, нови колесни комбинации, включително 10х4, влекач за до 120 тона… Да, беше интересно на кариерата.

Още