Премиери

Новият двутонен Ford Transit

27.09.2018 

Новият двутонен вариант на големия ван на Ford – Transit бе официално представен на международното автомобилно изложение IAA Nutzfahrzeuge 2018 в Хановер.

Още

В аванс: камион на водород от Hyundai на IAA 2018

14.09.2018 

Hyundai планира да въведе в експлоатация електромобил на водородни горивни клетки през следващата година. Световната му премиера ще се състои през следващата седмица на специализираното изложение IAA Nutzfahrzeuge в Хановер.

Още

Новият влекач на Ford - изненадващ и завладяващ

04.09.2018 

След две седмици Ford Otosan ще представи новия си влекач в Хановер на най-голямото европейско изложение за товарни автомобили IAA. Като член на Международното жури Камион на годината списание КАМИОНИ имаше шанса да е едно от първите, видяли и направили драйв тест на продукта, който ще промени напълно представата ви за камионите Ford.

Още

Новият Ford Ranger Raptor идва в Европа

27.08.2018 

Новият Ford Ranger Raptor - най-коравата и ефективна версия на най-продавания пикап в Европа дебютира на изложението Gamescom преди пускането му на пазара през 2019 година.

Още

Новите Ford Transit Connect и Transit Courier

23.08.2018 

Новите Ford Transit Connect и Transit Courier са вече налични в Европа. Стилен нов дизайн, съвременни технологии в помощ на водача, както и гориво-ефективни двигатели, които подобряват ефективността и емисиите на въглероден диоксид с до 12%.

Още