Премиери

Видео - премиера на новата гама камиони MAN

Списание КАМИОНИ присъства на грандиозната премиера на новото поколение камиони MAN в Билбао и беше едни от първите, които седнаха зад волана на новия TGX. Ето какво видяхме

13.02.2020 

Новата гама камиони на MAN е готова за бъдещето

20 години мюнхенският производител MAN Truck & Bus не е имал такава премиера, обновявайки цялата си гама наведнъж. Какво е новото и какви ще са ползите за транспортните фирми и за водачите

12.02.2020 

Nikola ще прави и свръхмощен електрически пикап

Американският производител на камиони с горивни клетки - Nikola Corp., планира да влезе и на растящия пазар за пикапи с нулеви емисии с разработката си Badger.

12.02.2020 

Volvo с нови електрически камиони за Северна Америка

На ексклузивно събитие в дилършипа TEC Equipment - Фонтана, Калифорния, Volvo Trucks представи за пръв път пред публика своите нови акумулаторни електрически камиони VNR.

12.02.2020 

Kamaz Chelnok - автономен и…без кабина

Руският производител на камиони Kamaz представи нов автономен камион. Необичайното е, че това на практика е…стандартна платформа без кабина. Доста необичаният модел ще има много конкретно приложение.

28.01.2020 

Irizar Group представи първия си автономен автобус

Първият автономен автобус на Irizar Group беше показан пред общината в Малага, Испания. След няколко месеца иновативното превозно средство ще започне работа в района около града.

27.01.2020 

Caddy се готви за световната си премиера

Динамични, уверени, спортни и в същото време практични - това ще бъдат новите Caddy и Caddy Cargo.

27.01.2020