Премиери

Запознайте се с новата марка CELSINEO

15.03.2019 

Новият продукт на Krone и Liebherr под общата марка Celsineo на двете фирми използва уникална технология, за да гарантира постоянно охлаждане при автомобилни превози под температурен режим.

Още

Daimler Trucks на изложението CES 2019 (видео)

01.02.2019 

Накъде ще се развиват камионите според Daimler Trucks? Във видеото може да видите пълна гама електрически камиони от Daimler, включително и тежкия влекач eCascadia, както и демонстрация на най-новите системи Side Guard Assist и Lane Keep Control

Още

RIDE HARD с Ford Mustang GT

20.12.2018 

Мощен легендарен автомобил, високи скорости, дрифтове на необичайно място... Всичко това е събрано в първия по рода си в България проект RIDE HARD, чиято предпремиера се състоя на 19 декември в София.

Още

Новият двутонен Ford Transit

27.09.2018 

Новият двутонен вариант на големия ван на Ford – Transit бе официално представен на международното автомобилно изложение IAA Nutzfahrzeuge 2018 в Хановер.

Още

В аванс: камион на водород от Hyundai на IAA 2018

14.09.2018 

Hyundai планира да въведе в експлоатация електромобил на водородни горивни клетки през следващата година. Световната му премиера ще се състои през следващата седмица на специализираното изложение IAA Nutzfahrzeuge в Хановер.

Още

Новият влекач на Ford - изненадващ и завладяващ

04.09.2018 

След две седмици Ford Otosan ще представи новия си влекач в Хановер на най-голямото европейско изложение за товарни автомобили IAA. Като член на Международното жури Камион на годината списание КАМИОНИ имаше шанса да е едно от първите, видяли и направили драйв тест на продукта, който ще промени напълно представата ви за камионите Ford.

Още

Новият Ford Ranger Raptor идва в Европа

27.08.2018 

Новият Ford Ranger Raptor - най-коравата и ефективна версия на най-продавания пикап в Европа дебютира на изложението Gamescom преди пускането му на пазара през 2019 година.

Още