Schmitz Cargobull е лидер на германския пазар на употребявани ремаркета

24.01.2023

Schmitz Cargobull е лидер на германския пазар на употребявани ремаркета

Schmitz Cargobull е на челно място в ново проучване на пазара на употребявани камиони и ремаркета през 2022 г., публикувано от Europa-LKW.de, онлайн платформа за употребявани превозни средства.Въз основа на потребителски анализ платформата определя кои употребявани превозни средства са били най-търсени в Германия през 2022 г. При полуремаркета Schmitz Cargobull е най-търсената марка.

Това показва, че Schmitz Cargobull е предпочитан партньор за клиенти, търсещи употребявани превозни средства, и че произвежда висококачествени, издръжливи и устойчиви ремаркета и полуремаркета.
Schmitz Cargobull набляга на дълголетието в продуктовата си стратегия и се ангажира с кръговата икономика, за да удължи жизнения цикъл на своите превозни средства.

Пример за това е поцинкованото шаси на компанията. Галванизирането увеличава експлоатационния живот на шасито с до пет години в сравнение с шасито с нормално покритие. Това има положителен ефект върху целия експлоатационен живот и върху стойността при препродажба.

Schmitz Cargobull продава своите употребявани превозни средства в над 38 депа - Cargobull Trailer Stores - в цяла Европа. В тези депа над 10 000 употребявани превозни средства се продават в около 70 държави всяка година. Около 90% от тези превозни средства идват от директно от Schmitz Cargobull. Особено на пазарите в Западна, Централна и Югозападна Европа, Cargobull Trailer Stores са силно търсени, особено за „младите“ употребявани ремаркета.

В депата клиентите ще намерят широка гама от около 1600 употребявани превозни средства от различни производители. Превозните средства, които отговарят на строгите стандарти за качество на експертите, получават знака "Trailerplus". Ако дадено превозно средство има този печат, означава, че е било подложено на цялостна проверка на качеството от независима компания за тестване преди доставката, включително каросерията, технологията и шасито.

Тъй като дори и най-доброто ремарке може да се повреди, безплатно покритие на повреда е налично за първите 12 месеца за превозно средство Trailerplus. Това означава, че клиентът ще получи бърза помощ от Schmitz Cargobull Euroservice в случай на повреда. Договорът включва заплащане на всички разходи за труд и материали в случай на повреда на ремаркето, както и всички пътни разходи и гаранция за плащане.

Други утвърдени сервизни предложения на Schmitz Cargobull, като например индивидуални възможности за финансиране, също са налични за употребявани ремаркета.

<< Обратно към новините