Показват Kögel Box на Transport Compleet Hardenberg 2020

27.02.2020

Показват Kögel Box на Transport Compleet Hardenberg 2020

Kögel ще представи портфолиото си за спедиторски фирми и строителния бранш на тазгодишното изложение Transport Compleet в Харденберг.

Ако искате да четете списание КАМИОНИ в електронен вариант, моля абонирайте се тук.

От 24 до 26 март 2020 г. посетителите могат да разгледат по-отблизо Kögel Box, специално полуремарке за сухи товари, предварително конфигурирано за пазара на Бенелюкс.

Акцентът на щанда на компанията е Kögel Box. Това е фургон за сухи товари, със стени от шперплат с дебелина 20 мм и изолиран покрив с дебелина 40 мм. Той осигурява перфектна защита за чувствителни към температурата стоки. Подът с дебелина 30 мм е проектиран за натоварване на мост с вилично повдигане от 7 200 кг.

Здравото шаси, което използва модуларната система Kögel, може да издържи всеки натоварване от всеки вид мотокар с последователните си модули, възли и компоненти, както и стандартната си подсилена задна рамка с неподвижно фиксирана стоманена мостова плоча с дължина 720 мм. Kögel Box има сертификат за обезопасяване на товара в съответствие с DIN EN 12642 Code XL.

Полуремаркето за сухи товари осигурява първокласно качество на транспорт и защита от влияние на околната среда и възможни кражби. С широка гама възможности за оборудване, ремаркето е много адаптивно в съответствие с конкретните изисквания на клиента.

Kögel Box, което ще бъде изложено в Харденберг, разполага с индивидуално оборудване, подходящо за Бенелюкс. То включва борд с текстурирано покритие с дебелина 12 мм и 1150 мм височина от вътрешната страна на предната стена.

За бързо и лесно товарене и разтоварване е монтиран заден повдигач за достъп на мотокари със сила на повдигане от 2 000 кг.

<< Обратно към новините