Kögel представя 4 ремаркета на Nufam

22.08.2019

Kögel представя 4 ремаркета на Nufam

На тазгодишното изложение Nufam, което се провежда от 26 до 29 септември 2019 г., Kögel ще представи общо четири ремаркета. Посетителите ще могат да разгледат две ремаркета, специално адаптирани в съответствие с изискванията на водачите, да видят отблизо премиум версията на хладилния фургон Kögel Cool-PurFerro, както и Kögel Cargo в лимитираната серия Black Edition 2019.

На изложбения си щанд Kögel ще използва двата модела KTT за спедиторската и строителната индустрия, за да демонстрира крайните резултати от въпросника, предоставен на професионалните шофьори на Truck Grand Prix, Wolfsmeile и на сервизните центрове на автомагистралите. Въпросникът разкри кое е перфектното ремарке за камионите.

Изложеното на Nufam 2019 ремарке Kögel Trucker Trailer, е оптимизирано за максимален полезен товар, с олекотена конструкция, характерна за NOVUM поколението Kögel Lightplus. То ще бъде оборудвано със системата за бързо отваряне и затваряне Kögel FastSlider. Освен че отговаря на желанието на водачите за съкратено време на товарене, с него товаренето и разтоварването като цяло е по-бързо, по-лесно и по-безопасно. Много други полезни функции като опция са налични в ремаркето от NOVUM-генерация, адаптирано в съответствие с изискванията на водачите.

Подобно на Kögel Tracker Trailer, "близнакът му" Kögel Trucker Tipper е оптимизиран в съответствие с изискванията на водачите, използващи потребителско оборудване. Високата степен на удобство при ежедневна употреба и увеличеният полезен товар са основните точки, върху които е фокусирано самосвалното ремарке. То също е оптимизирано за максимален полезен товар, с олекотена конструкция и самоходна самосвална надстройка, направена от матричен материал. 3-мостовото самосвално ремарке с товарен обем от 24 м³ се предлага като версия с 4-милиметров под, изработен от закалена стомана Hardox 450, със странични стени от високоустойчив на износване, алуминиев лист с дебелина 5 мм, и със задна стена от същия високоустойчив материал с дебелина 7 мм.

Kögel Cool с екстра качество от PurFerro е хладилното полуремарке, направено в съответствие със специалните изисквания на пазара за превоз на пресни и замразени стоки, както и на фармацевтични продукти. Благодарение на широката гама опции за специално оборудване, ремаркето предлага висока степен на персонализизация към специфичните изисквания на клиентите.


Друг специален модел е Kögel Cargo от NOVUM генерацията, представител на ограничената серия от 100 броя Black Edition. Ремаркето има впечатляващо богато оборудване, както и поразителни черни елементи - страничните завеси, покрива и рамките на задните стопове. Оборудването включва повдигащ мост, алуминиеви джанти, отделение за съхранение на палети с 24 позиции и 8 позиции, вътрешно осветление, активни габарити и много други.

<< Обратно към новините