Kässbohrer с най-доброто на NUFAM 2019

12.08.2019

Kässbohrer с най-доброто на NUFAM 2019

Един от най-бързо развиващите се производители на полуремаркета в Европа - Kässbohrer, потвърди участието си на изложението за търговски превозни средства NUFAM 2019, което ще се проведе между 26-29 септември, в Карлсруе, Германия.

Придържайки се към мотото си - „изобретателност“, Kässbohrer предлага възможно най-широката продуктова гама и отговаря на нуждите за транспортиране на масивни товари, "студена верига", интермодални, строителни, течни и насипни стоки и продукти. Компанията, отличена с призовете Trailer Innovation 2017 и Trailer Innovation 2019, ще представи три от ракетите си носители в индустрията, които са перфектни примери за върховите постижения в инженерната дейност на Kässbohrer и са разработени според нуждите на клиентите.

Широката продуктова гама на Kässbohrer включва чисто новото нископодово хидравлично ремарке K.SLH 3, висококачествената платформа за многофункционален и тежкотоварен транспорт K.SPS H 4, лекото, но здраво алуминиево самосвално полуремарке K.SKA, което осигурява по-голям полезен товар и пестене на гориво. Другите "шампиони", които ще бъдет показани в Карлсруе, са отличеният в категория "концепция" на Trailer Innovation 2019 неустойчив силоз K.SSL 35 с Digital Trailer Control, както и победителят в категория "шаси" - мултифункционалното контейнерно шаси K.SHG AVMH, плюс най-лекия сменяем контейнер на пазара - K.SWAU CL.

<< Обратно към новините