Kögel показва NOVUM в Москва

31.07.2019

Kögel показва NOVUM в Москва

На тазгодишното изложение Comtrans, което ще се проведе от 2-ри до 7-и септември 2019 г. в Москва, Kögel ще покаже ремаркетата си от NOVUM генерацията, която спечели наградата Trailer Innovation 2019.

Под мотото „Иновации, направени за вас! - Kögel NOVUM: Light & Strong“ на щанда си в руската столица компанията ще покаже на посетителите най-продаваните от NOVUM генерацията Kögel Cargo и самосвалното ремарке Kögel Tipper Trailer. Kögel е добре известен производител на превозни средства в Русия, така че експонатите са „направени в Русия“ с руски PTS номер. Заедно с Kögel Trailer Axle KTA, клиентите на Kögel ще получат и подобрена оферта за обслужване на ремаркетата.

Акцентът на изложението ще бъде новото поколение Kögel Cargo от серията NOVUM. Този бестселър на Kögel е идеален за използване в източноевропейския вътрешен транспорт. Kögel Cargo има оптимизиран външен профил на рамката и подобрен корпус, характеризиращ поколението NOVUM. Освен че Kögel Cargo е още по-здрав, новите му характеристики опростяват работата при ежедневна употреба. В допълнение, Kögel Cargo има обширен пакет стандартно оборудване, включително Kögel Trailer Axle KTA, както и изключително висока степен на индивидуализация. Това означава, че ремаркето може да бъде адаптирано в съответствие с индивидуалните изисквания на всяка спедиторска компания. Ниското тара тегло, започващо от 5 920 кг. в основната версия, прави Kögel Cargo изключително рентабилен за работа.

Вторият ключов експонат ще бъде триомостовото самосвално ремарке Kögel Tipper Trailer. То има товарен обем от 24 м³, под с дебелина 4 мм, изработен от закалена стомана Hardox 450, странични стени от високоустойчиви на износване алуминиеви профили с дебелина 5 мм и задна стена от същия високоустойчив материал с дебелина 7 мм. Тази комбинация е оптимално подходяща за ежедневна употреба и пренос на баластра, чакъл и строителни материали от всякакъв вид. В сравнение със самосвалното ремарке на Kögel с 4 мм. стоманени стени, новите алуминиеви странични и задни стени позволяват до 430 килограма повече полезен товар.

Kögel ще демонстрира и Trailer Axle KTA. Това е стандартна опция за много варианти от продуктовата гама на Kögel Cargo, Kögel Lightplus, Kögel Cool с PurFerro и Kögel Box, подходяща за различни шасита. Оста е перфектно пригодена за ремаркета Kögel и допълнително подобрява характеристиките на шофиране.

Сред останалите акценти са разширеното предлагане на услуги за ремаркета, включително финансиране, пълно обслужване, сервиз при повреда и телематика. Kögel Finance, например, ще предложи решения за финансиране, които гарантират изключителна ликвидност, с възможности за закупуване и отдаване под наем при специални търговски условия за изложените продукти. Привлекателни оферти включват и пакетите Kögel Full Service и Kögel Telematics.

<< Обратно към новините