Kässbohrer отчете успех на transport logistic 2019

17.06.2019

Kässbohrer отчете успех на transport logistic 2019

Един от най-бързо развиващите се производители на полуремаркета - Kässbohrer, отчете като успешно участието си на изложението transport logistic 2019.

Компанията завърши събитието с коктейл, на който присъстваха авторитетни участници в транспортния сектор като VSL (Verband Spedition und Logistik), LBS (Landesverband Bayerischer Spediteure E.V.), водещи транспортни компании, доставчици, медии и членове на различни асоциации. Обсъдени бяха съвременните тенденции, устойчивостта и интермодалността, които се налагат в бранша.

„Придържайки се към нашето мото - “еnginuity”, ние правим иновации в най-широката продуктова гама и предлагаме разширени услуги, за да отговорим на изискванията и нуждите на нашите клиенти. Работим по нови концепции и начини за правене на бизнес в съответствие с динамиката на индустрията и в тясно сътрудничество с нашите дългосрочни заинтересовани партньори", заяви членът на управителния съвет на Kässbohrer г-жа Ифет Тюркен.

От компанията отбелязват, че интермодалният транспорт се насърчава от съвременните политики в бранша, защото е начин за намаляване въглеродните емисии и същевременно предлага оперативна гъвкавост. Kässbohrer предлага пълна интермодална продуктова гама, включително и отличеното с наградата Trailer Innovation 2019 Award в категория "шаси" мултифункционално контейнерно шаси K.SHG AVMH, най-леката задна каросерия K.SWAU CL и стабилна гама полуремаркета със странични щори.

<< Обратно към новините